Hakan Esen 4’ncü kez yönetimde…

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Hakan Esen 4’ncü kez yönetimde…

Geçtiğimiz hafta içinde Muğla’da yapılan TÜFAD Genel Kurulunda ilçemizin eski futbol antrenörlerinden Hakan Esen, Alaaddin Naganlu başkanlığında ki yeni yönetim ekibi içine bir kez daha girdi.

Kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Muğla Şubesi, geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurula; Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koçun ve Genel Sekreter Namık Kemal Sarıyer ile Türkiye Saha Komiserleri Derneği Muğla Şubesi Başkanı Ümit Sefa Girgin de katılarak, Alaaddin Nagunlu ve ekibine destek oldular.

 Tek liste ile seçime katılan Alaaddin Nagunlu 3 yıllığına bir kez daha TÜFAD Muğla Şube Başkanı olurken, ilçemizden de spor adamı antrenör Hakan Esen de dördüncü yılında yönetimde yeniden görev aldı.

TÜFAD Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu…

Başkan Alaaddin Naganlu, yönetim kurulu üyeleri; Hakan Esen, Mehmet Görgülü, Osman Olçar, H.Ülkü Kiraz, Cemil Satıroğlu, Bahri Çetin, Ufuk Can, Cavit Kılıç, Memiş Alper Yıldırım, Arseven Kavak, Cemil Alptuğ Esen, Ahmet Niyazi Çağlar, Aysun Eryiğit ve Halil Evren Şentürk.

 

Yılın en başarılı antrenörleri…

26 Temmuz günü Muğla’da yapılan TÜFAD Yönetim Kurulu toplantısı ve seçimleri sonrasında aynı günün akşamında 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonlarında çalıştırdıkları futbol takımlarıyla başarıyı yakalayan antrenörlere ödülleri verildi.

İlçemiz futbol antrenörlerinden Yeni Milasspor alt yapı çalıştırıcıları Mustafa İçöz, Selahattin Tireli, Milas Gençlikspor Kulübü antrenörü Ali Akın Çilek, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü antrenörü Alim Deligöz ve Milasgücü Spor Kulübü antrenörü Mehmet Kabak, yılın en başarılı antrenörleri seçilerek ödüllerini aldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık