Halı saha yasakları ne zaman kalkacak?

Mart ayı başından beri COVİT 19 salgını nedeniyle kapalı olan ilçemiz Milas’taki Halı Sahalar, amatör futbolseverlerle buluşmayı bekliyor.

Halı saha yasakları ne zaman kalkacak?

 İlçemizdeki Halı Saha İşletmecileri, yaklaşık 5 aydır kapalı olduklarını ve büyük bir mağduriyet yaşadıklarını sosyal medya yoluyla basın mensuplarıyla paylaşarak, ‘mağduriyetimizin sonlandırılmasını istiyoruz’ açıklamasını yaptılar.

Türkiye’de salgın nedeniyle kapalı olan birçok işletmenin peyderpey açıldığını vurgulayan Halı Saha İşletmecileri, ‘sıranın bize ne zaman geleceği konusunda bizimle bilgi paylaşımında bulunan hiç kimse yok’ diyerek, üzüntülerini dile getirdiler

“5 aydır kapalı olan Halı Sahalarımız nedeniyle büyük bir zarar içerisindeyiz. Ülkemizde birçok işletme yeniden açılırken halı sahaların hala açılamaması, ekmeğini bu işten kazanan insanları üzmektedir” diyen işletme sahipleri, “halı sahalarda amatörce top oynayan, spora ve futbola düşkünlükleri olan yüzlerce insan bizleri arayarak ‘ne zaman açılacaksınız’ sorusunu bizlere sormaktadırlar” diyerek, halı sahaların da açılmasını beklediklerini belirttiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık