Halter Sporcumuz Ayşegül Çakın, Ülkemizin gururu oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Halter Sporcumuz Ayşegül Çakın,  Ülkemizin gururu oldu

İlçemiz Milas’ın eski kalecilerinden ve halen Milasspor Masterler Futbol Takımı Kalecisi olan sporcumuz Mustafa Orcan’ın yeğeni Halter Sporcusu Ayşegül Çakın, Özbekistan’da yapılan Gençler Halter Dünya Şampiyonasında elde ettiği üçüncülük ile bronz madalya ve kupayı Türkiye’ye kazandırdı.

Geleceğin umut vaat eden başarılı sporcuları arasında görülen Halter Milli Takımımızın da sporcusu olan 19 yaşındaki sporcumuz Ayşegül Çakın Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nde Halter’e başladı.

Aydın Lisesinde okurken Konya Türkiye Olimpiyat Merkezine sporcu olarak alınan genç sporcumuz Ankara Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde spor yaşamına devam ediyor.

Geçtiğimiz ay içinde Milli Takım forması ile İspanya’da yapılan Akdeniz Oyunlarına katılan Ayşegül Çakı oyunların rekorunu kırarak ülkemizi şampiyon olarak dönmüştü.

 

Bu kez bronz madalya ile döndü

Geçtiğimiz günlerde Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te yapılan Gençler Halter Dünya Şampiyonasında 58 kiloda podyuma çıkan Milli Takım sporcumuz Ayşegül Çakın, kategorisinde Dünya Üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

2020 Tokyo Olimpiyatlarına hazırlanan genç sporcumuz Ayşegül Çakın’ı başarısından dolayı kutluyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık