Havalimanı Şampiyonu: DHMİ

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Havalimanı Şampiyonu: DHMİ

9 Nisan 2018 tarihinde 7 Havalimanı Kurum Futbol Takımının katılımıyla bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Futbol Turnuvasının Şampiyonu DHMİ oldu.

Tek Devreli lig usulü oynanan turnuva müsabakaları sonrasında grupta ilk dört sırayı alan DHMİ, TGS, TAV, BTA Futbol Takımları arasında oynanan çeyrek final maçları sonrasında DHMİ, TGS, BTA, TAV Takımları yarı final maçları oynama hakkını kazandılar.

30 Nisan Pazartesi günü oynanan yarı final karşılaşmalarında, rakipleri karşısında üstünlük sağlayan DHMİ ve TGS takımları turnuvanın şampiyonluk maçı için son kez sahaya çıktılar.

 

Turnuvanın Şampiyonu DHMİ

Havalimanı Futbol Turnuvasının finalinde şampiyonluk için sahaya çıkan DHMİ ve TGS Futbol Takımları arasındaki müsabakayı Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Hava Limanı Başmüdür Yardımcılarından Hasan Tosun, Engin Zırhlıoğlu, Hava Meydan Komutanı Cenk Erataç, Hava Limanı Eski Başmüdürü Vedat Atabek, Milas Bodrum Havalimanı Kurum Amirleri ile çok sayıda futbolsever izledi.

Şampiyonluk maçının hakemliğini Fatih İnpınar, Hüseyin Açar ve Emrah Yatmaz yaptılar.

 

DHMİ: 2 - TGS: 0

Turnuvanın şampiyonluk maçının ilk yarısında DHMİ Futbol Takımı, Kaptanı Coşkun Şenol’un penaltıdan attığı golle 1 - 0 öne geçti. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru Kaptan Şenol ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını sahada 8 kişi bıraktı. Maçın ilk yarısında TGS yakaladığı net gol pozisyonlarında başarılı olamayınca ilk yarı 1 - 0 DHMİ’nin galibiyeti ile kapandı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise her iki takım gol için baskılı ve atak oynamaya başladı. Ancak golü bulan taraf yine DHMİ oldu. Maçın sonlarına doğru DHMİ Futbol Takımı formasını giyen ve Takım Kaptanlığını da yapan Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Kemal Daştan, güzel bir gol atarak skoru takımı lehine 2 - 0 yaptı ve müsabaka bu sonuçla bitti.

 

Ödül Töreni

Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü 4. Bahar Futbol Turnuvası Şampiyonluk karşılaşması sonrasında turnuvanın ödül töreni gerçekleştirildi.

Turnuva Genel Koordinatörü, Milas Gençlikspor Futbol Kulübü Başkanı Ersin Köksal’ın sunumuyla başlayan ödül töreninde, komite tarafından yapılan değerlendirme sonrasında belirlenen başarılı futbolcular ve dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını aldılar.

Turnuva Hakemleri: Hüseyin Açar, Fatih İnpınar, Emrah Yatmaz’a da Teşekkür Plaketleri verildi.

 

Turnuva Değerlendirmesi

Şampiyon Takım: DHMİ

Turnuva İkincisi: TGS

Turnuva Üçüncüleri: TAV, BTA

En Centilmen Takım: ARFF

En Centilmen Futbolcu: Turgay Arat (ARFF)

En Az Gol Yiyen Kaleci: Onurhan Adıgüzel (DHMİ)

En Çok Gol Atan Futbolcu: Coşkun Şenol (DHMİ)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık