HAYDİ MAÇA!

​​​​​​​Boğaziçi takımı, taraftar desteği bekliyor

HAYDİ MAÇA!

Boğaziçi Bargilyaspor, sezonun en zor ve en önemli maçı olan Fethiye Eldirekspor ile 3 Haziran Cumartesi günü 1. Amatör Küme Ligine yükselmek için play-off karşılaşması için sahaya çıkıyor.

2022-2023 Futbol sezonunda Muğla mahalli ikinci amatör küme A gurubunda yer alan, gurubu üçüncü sırada tamamlayan, birinci amatör kümeye çıkmak için mahalli ikinci amatör küme B. gurubu üçüncüsü Fethiye Eldirek Spor takımı ile tarafsız saha olan Muğla Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan Milas Boğaziçi Bargilya Spor Kulübü Yönetim Kurulu’ndan açıklamada bulundu.

Açıklama şu şekilde;

“Güçlü takımlar arasından gurubu üçüncü sırada tamamlayan takımımız birinci amatör lige çıkmak için yarın tarafsız saha olan Muğla Atatürk Stadyumunda saat 16’da Fethiye Eldirek Spor takımıyla play-off maçına çıkacak. Sezon boyunca takımımızı destek veren başta taraftarlarımız olmak üzere Milaslı futbolseverleri, play-off müsabakasına gelerek takımımıza destek vermelerini bekliyoruz. Müsabakaya gitmek isteyen futbol severler 2 Haziran Cuma günü 0534 373 32 56 nolu irtibat numarasını arayıp geleceklerini bildirebilirler. Boğaziçi mahallesi ve Milas merkezden taraftar otobüslerimiz kalkacaktır. Cumartesi günü saat 13:30’da Atapark önünde hazır bulunmaları gerekmektedir. Boğaziçi Bargilya Spor takımımıza birinci amatör küme yolunda desteklerinizi bekliyoruz.”  

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık