Haydi! Milas Haydi Tam Sırası Şimdi / Milas Belediyespor:3 kayseri Melikgazispor:0

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Haydi! Milas Haydi Tam Sırası Şimdi / Milas Belediyespor:3 kayseri Melikgazispor:0

 

Kulüp Başkanlığını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yaptığı Antrenörlüğünü Osman Çakıray ve yardımcı Antrenörlüğü Sefa Koşar’ın üstlendiği Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Adıyaman’da Birinci Lige Yükselme Grup maçında Kayseri Melikgazispor’u 3-0 yenerek bugün oynayacağı ikinci maç öncesinde büyük moral buldu.

Elazığ’da oynanan Birinci Lige Yükselme Grup Terfi Maçlarında 3 müsabakadan 3 galibiyetle ayrılarak seri başı olan ve Adıyaman’a ikinci tur maçları için giden ilçemiz voleybol takımı Adıyaman’da ilk karşılaşmasını Kayseri Melikgazispor ile oynadı.

Karşılaşmanın 3 setinde de başarılı bir oyun sergileyen ilçemiz takımı Milas Belediyespor karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Bugün ikinci maçını Ankara Maliyespor ile yapacak olan temsilcimiz bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde 2018-2019 Voleybol Sezonunda Birinci Ligde mücadele etme hakkını kazanacak.

 Başkanın Mutluluk Coşkusu

Başkanlığını yaptığı Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ile önce Elazığ’a ilk tur maçlarına giden daha sonra takımın Adıyaman’da ki ikinci tur maçlarında yanında olan Başkan Tokat kazanılan ilk maç sonucunda ekibin tüm sporcularını kutladı ve bugün oynanacak ikinci maç sonunda Milas’a müjdeli haberi ilk ağızdan duyuracak olan kulüp başkanı Muhammet Tokat ilk maçın sevincini de tribünlerde yaşadı.

Milas Belediyespor Maç Programı

Milas Belediyespor:3 Kayseri Malikgazispor:0

19 Mart Pazartesi Saat 16.00

Milas Belediyespor-Ankara Maliyespor

20 Mart Salı Saat 18.00

Milas Belediyespor- Bursa İnegöl Belediyespor

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık