Hazırlık maçında dostluk kazandı

​​​​​​​Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda mücadele edecek olan Milas Belediyesi Milasspor ile B grubunda mücadele edecek olan Dalaman Belediye Gençlikspor takımları hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı dostluk kazandı.

Hazırlık maçında dostluk kazandı
  • 14 October 2023, Saturday 13:42

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda dün saat 16’da oynanan hazırlık maçında ligde şampiyonluğu ve BAL Ligini hedefleyen 2 takımından kazanan olmadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Teknik sorumluluğunu Aşkın Dilli'nin yaptığı Milas Belediyesi Milasspor, Ali Tokat (kaleci), Erman, Mehmet Ali, Ahmet, Kaan, Emirhan, Batuhan, Erkan, Sercan, Suat ve Melih on biriyle çıktı. İkinci yarıda oyuna Medeni, Süleyman, Emre, Oğulcan, Sinan, Bayram ve Enes'de dahil oldular.

Teknik sorumluluğunu Erhan Özer, antrenörlüğünü Muhammet Kara'nın yaptığı Dalaman Belediye Gençlikspor ise maça Kubilay (kaleci), Arda, Akın, Münir, Tarık, Ömer, Ali, Oğuzhan, Emin, Tolga ve Sergen on biriyle başladı.

Liglerin başlamasına çok az kalması nedeniyle hazırlık çalışmalarına hız verilirken, kadrolarındaki futbolcuların saha içindeki performanslarını görmek isteyen iki takımın teknik sorumlusu tüm futbolcularını oynattı.

Orta hakemliğini Saadettin Kuyucu'nun yaptığı hazırlık maçının yan hakemliklerini ise Engin Alkış ve Barış Kara'nın yaptı.

Sıcak bir havada oynan karşılaşmada ara ara su molaları verildi. Maçı, Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyesi Milasspor Başkanı Muhammet Tokat, Dr. Alp Milasspor Başkanı Ersin Köksal, Milas Belediyesi Milasspor'un yönetim ekibi, Muğla Amatör Lig’de yer alan takımların başkan, yöneticileri ve çok sayıda taraftar takip etti.

İki takımın futbolcuları hazırlık maçı olmasına rağmen gerçek maç ciddiyeti ile sahada mücadele etti. İlçemiz Takımı Milas Belediyesi Milasspor girdiği net gol pozisyonları değerlendiremedi. Her iki takımın da verdiği pozisyonlar oldu. Kaleciler ise kalelerini koruma adına büyük mücadele verdi.

İlk gol Milas Belediyesi Milasspor’un takımı oyuncusu Erkan’dan geldi.  İlk yarı Milas Belediyesi Milasspor takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ise rakip takım Dalaman Belediye Gençlikspor oyuncusu Tolga’nın attığı golle skor 1-1 oldu.  Çekişmeli geçen müsabakada her iki takım da birer gol atarak 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık