Hazırlık maçının galibi oldular

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Hazırlık maçının galibi oldular

Maçın Hakemleri:Ünsal Çelik, Mahmut Gökova, Ferdi Aşıcı

Milas Belediyespor: Anıl Paltooğlu, Akay Çelik, Berk Söylemez, Kadir Özdemir, Ercan Sözener, Tuğberk Atıcı, Ragıp Şen, İbrahim Öksüz, Ali Özdemir, Tugay Uçak, Soner Çay, Burak Yıldız

Antrenör: Osman Çakıray, Sefa Koşar

Seydikemer Belediyespor: Batuhan Pehlivan, Yiğit Ayhan, Hakan Çolpan, Mehmet Kamberoğlu, Mehmet Dede, Server Sancak, Kaan Kar, Gökberk Kozan, Tunahan Sarıkaya, Erkan Doğan, Sercan Tepegöz, Burak Keyik

Antrenör: Batuhan Pehlivan

Karşılaşmanın setleri:

1. Set: 25 - 21

2. Set: 25 - 18

3. Set: 25 - 08

30 Ekim Pazar günü oynanacak olan Türkiye İkinci Lig karşılaşmasına hazırlanan Milas Belediyespor aynı gruptaki Muğla’nın diğer temsilcisi Seydikemer Belediyespor karşısında oynadığı hazırlık maçından 3 - 0 galip ayrılarak iyi oyun ve iyi mücadele sonrası tribünlerden alkış aldı.

Milas Spor Salonu’nda oynanan voleybol karşılaşması bir hazırlık maçı olmasına rağmen tribünlerde boş yer kalmadı. Milas Voleybolseverlerinin takımları olan Milas Belediyespor’a tribün desteğini vererek maçtan galip ayrılan takımlarını alkışladılar.

30 Ekim’de başlayacak olan lig mücadelesine hazırlanan ilçemiz takımı Milas Belediyesspor karşılaşmaın tamamında oyuna hakim olan takım oldu.

Karşılaşmada lig maçlarının bir provasını yapan antrenör Osman Çakıray kadrosunda yer alan tüm sporcularını oyuna alarak sporcuların oyun içersindeki performanslarını gördü. İlimizin ikinci ligdeki diğer temsilcisi rakibimiz Seydikemer Belediyespor genç sporculardan kurulmuş bir takım olarak zaman zaman maçta iyi mücadele verdi. Ancak henüz lige hazır bir takım görüntüsünü bizlere veremedi.

Maçın 3 setinde de sert smaçlar ve etkili bloklarla sayı kazanan ilçemiz takımı liglerde de aynı mücadeleyi gösterebilirse geçen seneden daha başarılı bir oyun sergileyerek bizlere keyifli müsabakalar izletebileceklerdir diye düşünüyorum.

Maçla ilgili çok fazla bir değerlendirme yapabilme durumu yok, karşılaşma bir hazırlık maçı. Rakibimiz bize göre lige hazır değil ve bize rakip olabilecek bir görünüşte değil. Bu nedenle takımımızın genel gücünü görebileceğimiz bir maç olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Ligin başlamasına 3 hafta var. Ekibimiz yaptığı antrenmanlarla lige hazırlanıyor.Ancak sadece bir hazırlık maçı oynadı geride kalan 2 hafta da 2 maç yapacak mı bilemiyorum.

Bu yıl geçen seneden daha fazla güzel ve zevkli maçlar izleyeceğimizi düşünüyorum.

Yeni transeferlerimiz ve eski oyuncularımız kaynaşmışlar gibi görünüyor. Zaman zaman ekibimizin antrenmanlarını izleme fırsatı buldum. Antrenmanlarda bir ciddiyet gördüm. Hırs, mücadele, iyi oyun, takım arkadaşlığı ve saha içi üstün performans ekibimizin ligde iyi müsabakalar çıkarmasında önemli rol oynayacaktır.

Ekibimize ve yöneticilerimize, antrenörlerimize sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık