Hazırlık maçının kazananı olmadı

ÖNDER HABER - Hüseyin AÇAR

Hazırlık maçının kazananı olmadı
  • 25 September 2018, Tuesday 13:59

Milas Gençlik: 1 Didim Yenihisarspor:1

Maçın Hakemi: Hüseyin Açar

Milas Gençlikspor: Muhammet Kurnaz, Abdullah Güzey, Uğur, Celal Kartal, Alperen, Serhat, Tayfun Tuğrul, Resul, Kenan, Baran, Serdar Varçil

Yedekler: Ahmet, Nevzat, Rojat, Mert, Doğan, Kaan, Kadir

Antrenör: Ali Akın Çilek

Didim Yenihisarspor: Fırat Elden, Cengiz Çağan, Bayram Yardımcı, Burhan Yardımcı, Muhammet Bayram, Samet Zengin, Volkan Şahin Çakır, Enes Kundaksız, Egecan Satılmış, Oğuz Çakır, Nazım Ögeday

Yedekler: Tarık Pelit, Yusuf Sincar, Barış Akın, Yalkın Arslan, Ferdi Tayfur Çınar, Okan Akman, Tayfun Akman, Hazeran Kaderlioğlu

Antrenör: Sabri Kolana

Farklı ilçelerin 2 aynı lig takımının maçında kazanan taraf olmadı.

Aydın Birinci Amatör Küme Ligi Takımı Didim Yenihisarspor’u Güllük Stadyumunda 23Eylül Pazar günü konuk eden Muğla Birinci Amatör Küme Ligi Futbol Takımı Milas Gençlikspor, lige hazırlık karşılaşmasında, futbol adına, saha içinde ve dışında yaşanan güzellikler vardı.

Oldukça samimi ve dosthane bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısında atak ve baskılı oynayan ilçemiz takımı Milas Gençlik oldu. İlk hazırlık maçını oynayan Milas Gençlikspor’da eksik futbolcuların yokluğu belli oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. İki takımda buldukları gol pozisyonlarından yararlanmadılar.

Maçın ikinci yarısında gelişen Milas atağında Didim savunması topu kornere attı. Kornerden gelen topa ceza sahası içinde üç savunma oyuncusunun arasından Tayfun Tuğrul yükseldi ve kafa ile topu Didim kalesine gönderdi.

Tayfun’un golü ile ilçemiz takımı 1-0 öne geçti. Gol sonrasında her iki takımda oyuncu değişiklikleri yapıldı.

Maçın son dakikalarına doğru kazanılan serbest vuruş atışında, Didim kaptanı Muhammet Bayram, klas bir vuruşla topu kaleci Ahmet’in uzanamayacağı köşeye gönderdi ve skor 1-1 oldu.

Daha fizikli ve güçlü futbolculardan kurulu Didim takımı, kendi ligine hazır bir görünüm verdi.

Henüz ilk hazırlık maçını yapan ve birbirlerini yeni tanımaya çalışan futbolculardan kurulu Milas Gençlikspor ise yapacağı takviyelerle kendi ligine hazır hale gelecektir.

Maç sonrası Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, takımın genel kaptanı Ercan İnce ve yöneticiler, konuk takım sporcularına ve yöneticilerine bir yemek vererek konuklarını uğurladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık