Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Hedef şampiyonluk

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Hedef şampiyonluk
  • 22 February 2017, Wednesday 6:52

Büyük Erkekler Türkiye İkinci Ligi’nde Birinci Lige yükselme mücadelesi veren ilçemiz takımı Milas Belediyespor geçen hafta sonu deplasmanda oynadığı Alanya Belediyespor karşılaşmasını 3 - 1 kazanarak hedef çıtasını ikincilikten şampiyonluğa yükseltti.

Ligde rakibi Alanya Belediyespor ile ikincilik için yarışın ilçemiz temsilcisi ilk yarıda Milas’ta 3 - 1 yenildiği rakibini Antalya’da 3 - 1 yenerek hem ilk yarıdaki yenilginin acısını çıkardı hem de ikincilik mücadelesinde rakibinden 3 puan öne geçti.

 

Milas Belediyespor

fırtına gibi esiyor

2016 - 2017 voleybol sezonunda ligde başarılı mücadelesini sürdüren ilçemiz temsilcisi son olarak Antalya deplasmanından da Milas’a mutlu bir şekilde döndü.

Averajla lig ikinciliği sırasında yer alan Alanya Belediyespor karşısında son derece başarılı bir oyun sergileyen temsilcimiz maçın ilk setini 27 - 25 kazandı ve skoru 1 - 0 yaptı. Maçın ikinci setini 25 - 21 alan ev sahibi takım skoru 1 - 1’e eşitledi.

Maçın üçüncü setini 25 - 18 ve dördüncü seti 29 - 27 alan ilçemiz takımı ligin en zor maçında Alanya Belediyespor’u 3 - 1 yenerek rakibi ile puan farkını da 3’e çıkardı.

İlimizin bu ligde mücadele eden diğer bir takımı olan lider Seydikemer Belediyespor’da ise performans düşüşü devam ediyor.

 

Adım adım şampiyonluk

Bursa Voleybol’a deplasmanda 3 - 0 yenilen lig lideri Seydikemer Belediyespor ile ilçemiz takımı Milas Belediyespor arasındaki puan farkı da alınan Alanya galibiyeti ile 2’ye indi.

Voleybol liginin son iki haftası öncesinde başarı grafiğini yükselten Milas Belediyespor artık lig ikinciliğinden şampiyonluğa giden yolda durmaksızın ilerliyor.

 

Başkana söz verdiler

Alanya maçı öncesinde kulüp başkanları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden voleybol takımı sporcuları Başkan Tokat’a verdikleri  galibiyet  ve iyi oyun sözünü de aldıkları Alanya galibiyeti ile tutmuş oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis