Hedef yine Türkiye Şampiyonluğu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Hedef yine Türkiye Şampiyonluğu

11 - 15 ve 18 - 23 Haziran tarihlerinde Amasya’da düzenlenecek hentbol turnuvasına katılacak olan Milas Belediyespor Hentbol Takımının hedefi, tekrar Türkiye şampiyonu olmak.

Geçtiğimiz yıl Amasya’da düzenlenen mini minikler Hentbol turnuvasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu olan Milas Belediyespor Hentbol Takımı, aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

11 - 15 Haziran tarihleri arasında Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen “Mini Mini Türkiye Şampiyonası ve ardından 18 - 23 Haziran tarihleri arasındaki “2016 - 2017 Sezonu Minikler İl Karması Türkiye Şampiyonası”na toplamda 43 sporcu ile katılacak olan Milas Belediyespor Hentbol Takımı, çalışmalarını, Antrenörleri Tuğçe Handan Demirel nezaretinde Kapalı Spor salonunda sürdürüyor.

Turnuva öncesinde Hentbol Takımı oyuncularına başarılar dileyerek tekrar şampiyon olacaklarına inandığını belirten Milas Belediyespor Kulübü ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Çocuklarımız, geçtiğimiz yıl Milas tarihine adlarını altın harflerle yazdırdılar. Daha hayatlarının ve spor yaşantılarının başında olmalarına rağmen gelecek adına çok büyük bir başarı elde ettiler. Sporcularımız şimdi tekrar Amasya’da düzenlenecek turnuvaya katılacaklar. İlçemizi en iyi şekilde temsil edip tekrar aynı başarıyı elde edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık