Hedefe ulaşmak için transferlere devam

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefiyle transfer çalışmalarına devam eden Dr. Alp Milasspor Kulübü 7 futbolcuyu daha kadrosuna dahil ederken, 3 alt yapı hocası ile de sözleşme yeniledi.

Hedefe ulaşmak için transferlere devam
  • 15 August 2023, Tuesday 15:45

Yeni yönetim kurulu üyesi Mehmet Ilbıra’nın ofisinde Kulüp Başkanı Ersin Köksal, başkan yardımcısı Hakan Aydın, başkan yardımcısı Bülent Sezgin, transfer komitesi ve yönetim kurulu üyesi Onur Çırak, genel koordinatör Ali Akın Çilek katılımıyla transfer çalışmalarına devam ediyor.

Alt yapımı antrenörleri Çağrı Arıkan, Güray Fedakar ve Mehmet Kurşun ile sözleşme yenilen kulüp, defans oyuncusu Görkem Yavuz, orta saha oyuncusu Yasin Yeşilkır, stoper  Z.Burak Görmez ve forvet oyuncusu Furkan Dıravacı’yı renklerine kattı.

Önceki adı Milas Gençlik Spor, yeni adı ise Dr. Alp Milas Spor olan kulübün alt yapısından gelen kaleci Umutcan Çömez ve Enes Can Tunç, yine kulübün alt yapısında yetişen geçen dönem Kıyıkışlacık Spor’da oynayan stoper Faruk Şahin ile de sözleşmeler yapıldı.

“Hedefe ulaşmak için nokta transferlerimiz hızla devam ediyor” diyen Dr. Alp Milas Spor Kulübü Yönetimi sosyal medyadan yaptığı açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Önceki adımız Milas Gençlik sporu yeni adımız ile Dr. Alp Milas Spor’u Muğla’da marka yapan alt yapımızın kıymetli antrenörleri Çağrı Arıkan, Güray Fedakar, Mehmet Kurşun  ile yeni sezon için sözleşme yenilemiş bulunmaktayız. Çocuklarımız, gençlerimiz sizlere emanet. Büyük başarıların ilk adımını atan hocalarımıza yeni sezonda başarılar dileriz.

Emeklerimizin, emeklerinin karşılığını son iki sezon A takım seviyesine ulaşarak bizleri umutlandıran alt yapımızdan gelen kalecimiz Umutcan Çömez ve Enes Can Tunç ile yola devam. Gençlerimize başarılı bir sezon geçirmelerini dileriz.

Yine bir mutluluk bizler için. Emeklerimizin, emeklerinin karşılığını son iki sezon A takım seviyesine ulaşarak bizleri umutlandıran geçtiğimiz sezon devre arasında Kıyıkışlacık spor da oynayan alt yapımızdan gelen değerli futbolcumuz Faruk Şahin ile yola devam. Başarılı bir sezon geçirmeni dileriz.

HOŞ GELDİNİZ

Görkem Yavuz istikrar abidesi, çok söze gerek yok, çünkü oooo Yasin Yeşilkır, Z.Burak Görmez kulübümüz ile şampiyonluğa, başarılı stoper, forvet oyuncumuz  Furkan Dıravacı hoşgeldiniz. Takımımıza ve futbolcularımıza bu transferin hayırlı olmasını dileriz.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık