Hentbol turnuvası renkli görüntülerle sona erdi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Hentbol turnuvası renkli görüntülerle sona erdi

15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Hentbol Turnuvası sona erdi.

Ülke genelinde olduğu gibi Milas’ta da 15-19 Mayıs tarihleri arasından kutlanılan Gençlik Haftası, açılış töreninin ardından hızlı bir şeklide devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen Hentbol Turnuvasının final maçları gündüz oynandı. Aynı gün akşamında ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan “Ailemle Spor Yapıyorum” isimli proje kapsamında turnuvada finalde yeralan sporcular aileleriyle birlikte hentbol maçı oynadılar.

Oldukça çekişme ve bir o kadarda zevkli geçen müsabakalar 10 dakika üzerinden 4 periyot oynandı. Mücadelelerin ardından turnuvada dereceye giren sporculara Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal tarafından madalyaları takdim edildi.

Törenin sonunda ise Milas Kaymakamı Eren Arslan tarafından Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda Hentbol Antrenörü Yeter Sezer’e turnuvaya yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür belgesi takdim edildi.

Öte yandan Gençlik Haftası ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programının hazırlanmasında özverili katkıları bulunan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli Ferdi Aşıcı’ya da yine Kaymakam Eren Arslan tarafından bir teşekkür belgesi takdim edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık