Her şey ‘Mor-Beyaz’ için…

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Her şey ‘Mor-Beyaz’ için…

3 Ekim Çarşamba günü akşamı Milasspor Masterler Yönetim Kurulu Üyeleri, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulunu ziyaret ederek, 7 Ekim Pazar günü Güllük Stadyumu’nda oynanacak olan Yeni Milasspor futbol takımının sezon açılışı için taraftar desteğini beklediklerini belirttiler.

 

Milasspor Masterler Koordinatörü Erkan İşli, yönetim ekibi üyeleri Ahmet Aktaş, Fuat Turan ve Mehmet Kabak'ın katıldıkları ziyarette ilk konuşmayı, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak yaptı. Milassporlu eski futbolcuların yanlarında olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek ‘aramıza hoş geldiniz’ dedi.

Taraftarlar Derneği Koordinatörü Erkan İşli ise ziyarette yaptığı konuşmada, taraftarlar derneğinin geçen sene Milasspor Masterler takımına verdiği destek için teşekkür etti. Koordinatör İşli;  “Öncelikle davetiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizler biliyoruz ki bir futbol takımının ardındaki en itici güç, taraftarlardır. Milasspor’un taraftarları da her koşulda futbolcularını desteklemiştir. Şimdi yeni bir görev için yine birlikte olma zamanı geldi. Mor-Beyaz renklere sahip 2 futbol takımını desteklemek için sizleri 7 Ekim’de Güllük Stadyumu’na bekliyoruz. Milas’ın tanıtımının yapılacağı bu spor etkinliğinde siz taraftarlarımızla büyük bir coşku yaşayacağız. Milas’ın cefakâr ve fedakâr taraftarlarının büyüklüğünü stadyuma gelecek herkes görecek, televizyon ekranından da izleyecekler. Masterler Milli Futbol Takımımız ile Yeni Milasspor arasında oynanacak maçın öncesinde Milas Masterler Takımı ile Didimspor Masterleri arasında oynanacak sezon açılışı karşılaşmalarında desteğinizi bekliyoruz. Her daim bizlerden bir isteğiniz olursa, yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza inanmanızı istiyoruz” diyerek Milas adına yapılacak bu spor etkinliğinde tüm kenti birlik-beraberlik içinde olmaya davet etti.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bizim sevdamız mor-beyazlı Yeni Milasspor’dur. Kulüp başkanları, yönetimler, futbolcular herkes gider mor-beyaz sevdası ve taraftarlar kalır. Bizler hiç kimsenin bizleri yönlendirmesiyle hareket etmiyoruz ve etmeyiz de. Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği ve taraftarlar olarak bizlerin beklentisi, futbol takımımızın başarılı olması ve iyi yönetilmesidir. Bizler futbolcu kardeşlerimizin her zaman yanındayız ve yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Pazar günü Milas’ın tanıtımı adına yapılacak spor organizasyonunda sevdamız olan mor-beyaz Milasspor’u desteklemek için tribünlerdeki yerimizi alıp gereken desteği futbol takımımıza ve Milasspor Masterler Takımı’na vereceğiz.”

Milasspor Amigosu ‘Şeker’ İbrahim Alır ise gerçekleşen ziyarette şunları söyledi:

“Tribün desteğimiz ve şovlarımızla Güllük sahasında karşılaşmaları izlemeye gelecek herkesin keyifli bir gün geçirmelerini sağlayacağız. Pazar günü hem Yeni Milasspor, hem de Milasspor Masterler takımımıza başarılar diliyoruz.”

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği yöneticileri ve Milasspor Masterler yönetimi, Güllük Stadyumu’nda Pazar günkü sezon açılışında birlikte neler yapabiliriz sorusunun yanıtını birlikte aradılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık