Hoşgeldin Ziyareti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Hoşgeldin Ziyareti

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri 2 Şubat Perşembe günü Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava’yı makamında ziyaret ederek, “Milas’a Hoşgeldiniz” dediler.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarete Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, Amigo Şeker İbrahim Alır ve dernek yöneticileri katıldılar.

İlçemize bir süre önce gelen ve göreve başlayan Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava ile bir süre görüşen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri İlçe Emniyet Müdürüne Yeni Milasspor Kulübünün spor çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

5 Şubat Pazar günü Milas Şehir Stadyumunda oynanacak olan Muğla Süper Amatör Küme Ligi karşılaşması olan Yeni Milasspor- Gümüşlük Gençlikspor maçına İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava’yı davet eden Taraftarlar Derneği yönetim ekibi, maçın önemini vurgulayarak Emniyet Müdüründen destek istediler.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneğinin kendisini ziyaret ederek Milas’ın spor etkinliklerini paylaşmalarını memnunlukla karşıladığını belirten İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava dernek yöneticileri ile bir süre sohbet ederek Yeni Milasspor- Gümüşlük lig maçında Milas Emniyeti olarak gereken tedbirleri alacaklarını vurguladı.

Forma ve atkı

hediye ettiler

Milaslı sporseverlerin gönül rahatlığı ve keyifli bir şekilde maç izlemeleri için Milas Emniyeti olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyleyen Emniyet Müdürü Turgay Ava dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri yaptıkları ziyaretin sonunda Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava’ya üzerinde ismi yazılı olan Yeni Milasspor forması ile atkıyı hediye ederek ziyareti sonlandırdılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık