Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İki oğlunu güreşçi yapmak istiyor

​​​​​​​Türk yağlı ve minder güreşinin değerli hocalarından ayrıca Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi hocası Abdullah Aldemir, iki oğlunu iyi güreşçi yapmak için haftanın 5 günü çalıştırıyor.

İki oğlunu güreşçi yapmak istiyor
  • 15 August 2022, Monday 10:07

Karakucak güreşinin tanınmış isimlerinden biri olan Abdullah Aldemir, güreş yaptığı yıllarda can dostu Mehmet Yıldırım hoca ile 2004 yılında Bodrum Yalıkavak Stadyumu’nda başpehlivanlık müsabakasına çıktı. O yıllarda yine karakucak güreşinin elit sporcularından Mehmet Yıldırım ile karşı karşıya geldiği müsabaka 40 dakika sürdü. Her iki  güreşçinin Ağustos ayı sıcağındaki mücadeleleri sebebiyle zamanın tertip komitesi üyeleri, seyircinin isteği ile her iki güreşçiyi birinci ilan etti. Zamanın ulusal basınında her iki güreşçi bir hafta boyunca basın mensuplarından övgüler aldı.

Bir zamanlar karakucak güreşinde büyük isim yapan Abdullah Aldemir, “15 yaşındaki büyük oğlu Hüseyin Batın Aldemir ile 10 yaşındaki küçük oğlu Bünyamin Efe Aldemir için çocuklarımın yetenekleri herkesin dikkatini çekmektedir. İkisinin günün birinde elit sporcular olacaklarına inanıyorum” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis