İki Özel Sporcumuz Antalya’dan 4 madalya ile döndü

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

İki Özel Sporcumuz Antalya’dan 4 madalya ile döndü

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 14 - 15 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlediği ‘Atletizm Bölge Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi adına yarışan 2 sporcumuz, kendi yaş gruplarında iki birincilik ve iki ikincilik elde ederek madalya kürsüsüne çıktılar.

Milas Önol Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi sporcu-öğrencilerinden Ebru Turgut, Antrenörü Berhal Oral nezaretinde katıldığı atletizm yarışmalarının ilk etabında 100 metrede koştu ve yarışı ilk sırada tamamlayıp Bölge Şampiyonu oldu.

İkinci gün 200 metrede koşan Turgut, bu kez yarışmayı ikinci olarak tamamladı ve Milas’a/Muğla’ya iki madalya kazandırmış oldu.

Antalya’da yapılan özel sporcular atletizm yarışlarında Muğla Büyükşehir Belediyesi adına yarışan ikinci sporcumuz Orhan Kaya ise, Antrenörü Melih Ede nezaretinde katıldığı yarışmada ilk gün 400 metre koştu ve kendi yaş grubunda ikinci sırada yarışmayı tamamladı.

İkinci gün müsabakalarında 200 metrede koşan özel sporcumuz Orhan Kaya, koşunun birincisi oldu ve böylece o da ikinci madalyasını kazandı.

Muğla adına Antalya’da Atletizm müsabakalarında yarışan 2 başarılı özel sporcumuz ve antrenörlerini başarılardan dolayı kutluyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık