Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İkinci amatör küme müsabakaları önümüzdeki hafta başlıyor

Muğla Mahalli Liginde yer alan Milas’ı temsil eden Dörtyol Spor, Kıyıkışlacık Spor, Boğaziçi Bargilya Spor, Bafa Zeytin Spor, Güllük Hermias Spor, takımları önümüzdeki pazar günü başlayacak olan Mahalli İkinci Amatör Küme müsabakaları öncesinde kadrolarında yer alacak olan sporcuları transfer ederek hazırlıklarına tamamladılar.

İkinci amatör küme müsabakaları önümüzdeki hafta başlıyor
  • 27 January 2023, Friday 12:40

Muğla Mahalli liginde yoğun katılım olması, Şehit Metin Özcan Stadyumu’nun her hafta dolu olmasına neden oldu. Bu durum da takımların ikinci amatör küme maçlarına hazırlık maçı yapmadan çıkacak.

Geçtiğimiz yılların aksine iki sezondan beri mahalli ikinci amatör kümede yer alan takımlar, birinci amatör kümeye çıkma adına hatırı sayılır paralar harcayarak güçlü kadro kuruyorlar.

2022-2023 sezonunda ikinci amatör kümede yer alacak olan Milas takımları önümüzdeki hafta sonunda oynanacak olan ikinci amatör küme müsabakaları öncesinde kurdukları güçlü kadrolarıyla maçlarının başlamasını bekliyor.

6 ve 7 Şubat günlerinde start alacak olan Mahalli İkinci Amatör küme müsabakalarında yer alacak olan Dörtyol Spor,  Kıyıkışlacık  Spor, Bafa Zeytin Spor, Boğaziçi Bargilya Spor, Güllük Hermias takımlarımıza Milas Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis