İkinci araç Şehir Parkı’nda sergileniyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

İkinci araç Şehir Parkı’nda sergileniyor

Yeni Milasspor Kulübü’ne tesis kazandırılması amacıyla başlatılan iki otomobilin hediye edileceği çekiliş süreci devam ediyor… Geçtiğimiz günlerde POMELON Alışveriş Merkezi’nde sergilenmeye başlanılan ilk otomobilin ardından, ikinci araç Milas Şehir Parkı’nda sergilenmeye başlandı…

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şehir Stadyumu yanındaki tesislerin yıkılacak olmasından dolayı Yeni Milasspor Kulübü Yönetimi tarafından yeni bir tesis kazandırılması için başlatılan iki adet Fiat Egea marka otomobil çekilişi çalışmaları devam ediyor.

İlk otomobilin çevre yolu üzerinde bulunan alışveriş merkezinde sergilenmeye başlamasının ardından ikinci otomobil önceki gün Milas Şehir Parkı’nda sergilenmeye başlandı. Aynı yerde ayrıca bilet satışının da gerçekleştirildiği bildirildi.

23 Eylül tarihinde Milas Şehir Stadyumu’nda yapılacak olan çekiliş ile iki otomobilin talihlileri belirlenecek. Bu süreçte elde edilen gelirle ise Yeni Milasspor Kulübü’ne yeni bir spor tesisi kazandırılmaya çalışılacak.

Yeni Milasspor Kulübü yöneticileri, bilet satışlarının gayet iyi gittiğini belirterek, Yeni Milasspor Kulübü’ne destek olan tüm Milaslılara teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık