İkinci ve Üçüncü Ligde İlimiz Takımları Sahaya Çıkıyorlar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

İkinci ve Üçüncü Ligde İlimiz Takımları Sahaya Çıkıyorlar
  • 01 September 2018, Saturday 6:39

İlimizi Türkiye İkinci Lig Beyaz grupta temsil eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Kırmızı grupta yer alan Fethiyespor ligdeki ilk maçları için yarın sahaya çıkıyorlar.

Bodrum Belediyesi- Eyüpspor...

2017-2018 sezonunda ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Teknik Sorumlu Engin İpekoğlu yönetiminde ilk resmi lig maçını, kendi taraftarları önünde, 2 Eylül Pazar günü saat 17.00 de Eyüpspor ile yapacak.

Yeni sezona galibiyetle başlamak için Bodrum Sahasına çıkacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk karşılaşması öncesinde son futbolcu transferini de gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon Adanaspor’da forma giyen ve 128 lig 13 kupa maçına çıkan tecrübeli futbolcu Mustafa Sevgi’yi kadrosuna katan Bodrum Belediyesi Bodrumspor yönetimi Bodrumlu taraftarlara seslenerek Eyüpspor maçında tribünlerin dolmasını istediler.

 Şanlıurfaspor-Fethiyespor...

İlimizi İkinci lig Kırmızı grupta temsil edecek olan Fethiyespor ise ilk resmi lig maçı için 2 Eylül Pazar günü Şanlıurfa’ya gidiyor.

ŞanlıUrfaspor ile deplasmanda 2 Eylül Pazar günü karşılaşacak olan Fethiyespor maçının başlama saati 20.00 olarak belirlendi.

Çorumspor- Muğlaspor...

İlimizi Türkiye Üçüncü lig üçüncü grupta temsil eden Muğlaspor ise yeni sezonun ilk resmi lig maçını 2 Eylül Pazar günü Saat 16.30 da Çorumspor ile yapacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık