İl İkinciliği ve İl Üçüncülüğünü kazandılar

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

İl İkinciliği ve İl Üçüncülüğünü kazandılar

Muğla’da düzenlenen Yıldızlar Badminton İl Birinciliği maçlarına Milas’tan katılan iki takımımız ilçemize madalya ile döndüler.

Ula’da 22-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Badminton karşılaşmaları tamamlandı. Tuğçe Nur İpteş, Tuğçe Nur Karadağ, Duru Duman, Alara Çilengir ve Hatice Gül’den oluşan kız takımıyla katılan Merkez Ortaokulu, maçlar sonunda gruptan birinci çıkarken finalde yenilerek 2. olma başarısını gösterdiler.

Aynı turnuvaya; Abdullah Yıldız, Kaan Karadağ, Deniz Uluçay ve Bahadır Altılı’dan oluşan erkek takımıyla katılan Sakarya Ortaokulu ise finalde 3. olma başarısını gösterdi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Okul Sporları Yıldızlar Badminton maçlarında dereceye giren sporcuları ve beden eğitimi öğretmenleri ile öğrencileri turnuvaya hazırlayan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Badminton Antrenörü Pınar Demir’i, Okul Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Öğrencileri tebrik ederiz” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık