Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İl Müdürü İlman, tüm Muğla halkını hafta sonları evde spor yapmaya davet ediyor

Sporcular hafta sonları aileleriyle birlikte evde hareketsiz kalmıyor.

İl Müdürü İlman, tüm Muğla halkını hafta sonları evde spor yapmaya davet ediyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sporcuların hareketli yaşamdan kopmaması ve pandemi sürecinde ev ortamında egzersizlerine devam etmeleri için Cumartesi ve Pazar günleri saat 14:00-14:45 saatleri arasında sosyal medya üzerinden canlı yayın yapıyor.

Geleceğin şampiyon sporcularının belirlenmesi için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce hafta içi 13:00 – 16:00 saatlerinde İl Spor Merkezi Sporcularına pandemi kurallarına uygun olarak spor salonlarında antrenörler eşliğinde çalışmalar devam ediyor. Hafta sonları ise 14:00 – 14:45 saatleri arasında sporcular online olarak antrenmanlarına devam ediyor. Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sporcuların ve ailelerin hareketsiz kalmaması için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından canlı olarak antrenmanlar devam ediyor.

HAFTA SONLARI SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLDUĞU DÖNEMDE ÇOCUKLARIMIZI AİLELERİYLE BİRLİKTE SPOR YAPMAYA TEŞVİK EDİYORUZ”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamada, “Amacımız sporu geniş kitlelere yaymak ve spor kültürünü yerleştirerek çocuklarımıza sporu sevdirmek istiyoruz. Hafta sonları sokağa çıma kısıtlaması olduğu dönemde çocuklarımızı aileleriyle birlikte spor yapmaya teşvik ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden yaptığımız canlı yayınlara öğrencilerimiz ile aileleri yoğun bir şekilde katılım gösteriyorlar. Ben de buradan tüm Muğla halkını hafta sonları spor yapmaya davet ediyorum. Gençlerimize ve ailelerine sporsuz kalmayın, sağlıklı kalın diyor, evde kalın hareketsiz kalmayın diyorum” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık