İl Müdürü Öçalmaz, çalışmaları yerinde inceledi

ÖNDER HABER - Hüseyin Açar

İl Müdürü Öçalmaz, çalışmaları yerinde inceledi
  • 29 September 2018, Saturday 6:24

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, önceki gün ilçemize gelerek, düzenleme çalışmaları devam eden Şehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. İl Müdürü Öçalmaz, en yakın ihtimalle Ocak ayında maçların oynanabileceğini söyledi.

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Birimi Şube Müdürü Nihat Ekinciler ile birlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, devam eden çalışmalar hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ve takımının genel kaptanı Savaş Küç de, incelemeler sırasında İl Müdürü Öçalmaz ile görüşerek, Milas’taki futbol takımları olarak antrenman yapmak için saha bulamadıklarını, dolayısıyla hem maçların oynanacağı, hem de antrenmanların yapılacağı şehir stadının bir an önce tamamlanmasını istediler.

“Ocak ayına yetişir”

Milas Şehir Stadyumu’nda, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan suni çim, zemin yenileme çalışmalarını yakından görmek ve çalışmaları yürüten firma görevlilerinden bilgi almak için gelen Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

En yakın ihtimalle Ocak ayında suni çim olacak zeminde lig maçlarının oynanabileceğini söyleyen Serkan Öçalmaz; “Ocak ayına kadar antrenmanlarınızı başka bir sahada yapmak zorundasınız. Bizim bu konuda yapabileceğimiz çok şey yok. Bu konuda İl Spor Müdürlüğüne ait diğer sahalardan yararlanabilirsiniz” dedi.

Öçalmaz Ekinambarı Mahallesi’ndeki sahanın kendilerine ait olduğunu vurgulayarak bu sahanın alt yapı maçları için uygun hale getirilmesinin mümkün olduğunu da söyledi. Sahanın üst yanındaki derenin daha üste çekilmesi ile sahanın boyutunun büyüyebileceğini ancak bu işlem için orayı kullananların da istekli olması gerektiğini söyledi. Şehir Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Serkan Öçalmaz şunları söyledi:

“Milas Şehir Stadyumu’nun suni çim olması ile birlikte açık tribün, skorboard yapımı, ışıklandırma, tartan koşu pisti, kapalı tribünün boyanması-tamiri, soyunma odalarının elden geçirilmesi ve çevre düzenlemesi ile Milas ve Milaslılar modern bir şehir stadyumuna kavuşacaklar.”

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Vekili Durmuş Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir’in de katıldıkları incelemelerde İl Müdürü Öçalmaz, stadyuma Şehit Metin Özcan adının verileceğini ve çalışmaların tamamlanmasının ardından mevcut kapalı spor salonunun da yıkılarak yerine modern bir spor salonu yapılacağını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık