İl Spor Müdürü Milas’taydı

​​​​​​​Gençlik ve Spor İl Müdürüm Musa Kazım Açıkbaş ve Spor Hizmetleri Birimi Müdürüm Nihat Ekinciler Milas’a gelerek bir dizi ziyarette bulundular.

İl Spor Müdürü Milas’taydı

19 Nisan 2022 tarihinde Sinop’tan Muğla Gençlik ve İl Spor Müdürü olarak Muğla’ya atanan Musa Kazım Açıkbaş, Milas İlçe Spor Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Müdürü daha sonra Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Muğla İl Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş’ı Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ve müdürlük çalışanları karşıladı.

Milas İlçe Spor Müdürlüğü’nde Milas İhtisas Spor Kulübü Başkanı İlhan Hazer ve Milas Ergin Spor Kulüp Başkanı Spor Muhabiri Sercan Ergin ile bir araya gelen Müdür Açıkbaş, görüş alışverişinde bulundular.

Öğrenim gördüğü yıllarda profesyonel futbol ve profesyonel güreş yapan, görev aldığı illerde çalışkanlığı, mütevaziliği ile her bireyin sevgisini saygısını kazanan Muğla’da kısa süre içerisinde çalışkanlığı, mütevazi iş bilir yanıyla kısa zaman içerisinde yaptığı güzel hizmetlerin karşılığında çok sevilen Muğla İl Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş,  beraberindekiler ile birlikte stadyumu gezerek İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu’dan bilgi aldı.

İl Spor Müdürü, İhtisas Spor Kulübü ve Milas Ergin Spor Kulübü başkanlarına yardım talebinde bulunulduğu zaman yardımcı olabilecekleri sözünü verdi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaptığı incelemeler sonrasında Milas’tan ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık