İlçemiz takımları fırtına gibi esiyor

Muğla Amatör Küme liglerinde ilçemizi temsil edecek olan Milas Belediye Milasspor, Dr. Alp Milasspor ile Sar Yapı Milas Dörtyol Spor takımları antrenman çalışmalarının yanı sıra yaptıkları hazırlık maçlarıyla da lige hazırlanıyor.

İlçemiz takımları fırtına gibi esiyor

Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda yer alan Milas Belediye Milasspor takımı Bal Ligi takımlarından Gerede Spor ile hazırlık maçı yaparken, yine Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda yer alan Dr. Alp Milas Spor takımı ise Muğla 1. Amatör Küme Ligi A grubunda yer alan Sar Yapı Milas Dörtyol Spor takımı ile hazırlık maçı yaptı.

MİLAS BELEDİYE MİLASSPOR, HAZIRLIK MAÇINI 2-0 KAZANDI

Milas Belediyesi Milasspor, Bolu Abant kampında ikinci hazırlık maçını Bolu takımı 6. grup bal ligi takımlarından Gerede spor ile 30 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de karşılaştı.

Geredespor maçını Batuhan ve Melih'in ilk yarıda attığı gollerle 2-0 kazanan Milas Belediyesi Milasspor, Bolu Abant kampını 4 Ekim'e kadar sürdürecek.

Bolu kampında hazırlık maçlarını sürdürecek olan Milas Belediyesi Milasspor ligde hedefini şampiyonluk ve BAL Ligi olarak belirledi.

İLÇEMİZ TAKIMLARINDAN KAZANAN TARAF İSE DR. ALP MİLASSPOR OLDU

Gözünü Bal Ligi’ne diken ilçemiz takımı Dr. Alp Milas Spor takımı ile Sar Yapı Milas Dörtyol Spor takımı antrenman maçı yaptı. 

Dün Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu'nda saat 16'da yapılan maçın orta saha hakemliğini Mahir Erkaya yaptı. Başa baş geçen karşılaşmayı Dr. Alp Milas Spor takımı 4-2 kazandı.  Sar Yapı Milas Dörtyol Spor takımın gollerini, Sabahattin Karakuş ile Deniz Etik attı. Dr. Alp Milas Spor takımının bir golünü Dörtyol Spor’un oyuncusu Egemen, kendi kalesini şaşırarak kaydederken, diğer 3 golü ise ikinci yarıda oyuna dahil olan Süleyman (2) ile Hasan (1) kaydetti.

Sar Yapı Milas Dörtyol Spor ilk yarıda karşılaşmaya Serkan (kaleci), Egemen, Yılmaz, Bekir, Deniz, Sebo, Feyyaz, Emanuel, Ozan, Ali Doğan ve Emirhan onbiri ile çıkarken, ilerleyen dakikalarda Murat, Muhammet Yalçın, Celal Can, Mert (kaleci), Kerem, Barbaros, Melih, Roşat  İnter ve Emirhan da oyuna dahil oldu.

Dr. Alp Milas Spor takımı ise; Mert (kaleci), Burak, Berat, Enes, Faruk, Besim, Hasan, Behnüm, Furkan, Civan, Batuhan onbiri ile çıkarken, ilerleyen dakikalarda ise Umut, M. Saydam, Onur, Görken, Mahmut, Vedat, Hasan, Yiğit, Yasin, Caner, Süleyman, İhtilal, Okan ve Ertan da sahada forma giydi.  

İlçemizi farklı liglerde temsil edecek olan iki takımın oyun anında ve sonrasındaki dostluk içindeki tutumları izleyenlerden tam not aldı.

Sar Yapı Milas Dörtyol Spor takımı Muğla 1. Amatör Küme Ligi’nin ilk karşılaşmasını 28 Ekim Cumartesi günü saat 15’te Bodrum Yalı Gençlik Spor ile Milas’ta yapacak.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık