İlk Antrenman Arena’da

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

İlk Antrenman Arena’da
  • 05 September 2018, Wednesday 6:44

2018 -2019 Spor Sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi temsil edecek takımlarımızdan biri olan, iki sezonun namağlup şampiyonu Yeni Milasspor, yeni Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy ve yardımcı antrenör Önder Becek’in nezaretinde ilk antrenmanını 3 Eylül Pazartesi günü Milas Arena Sahasında gerçekleştirdi.

30 futbolcunun katıldığı ilk antrenmana Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, Genel Kaptan Savaş Küç ve bazı yöneticiler ile Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatönürü Erkan İşli ve yönetici futbolcu Ferhat Akar da izleyerek Yeni Milasspor’a destek oldular.

Basın mensuplarının da izledikleri yeni sezonun ilk antrenmanında antrenman önce sezon başlangıcı konuşmasını takımın teknik sorumlusu Cenk Atasoy yaptı.

Atasoy hedefimiz birlik ve beraberlik içinde bizlerden bekleneni yapmak ve takımımızı BAL Ligine yükseltmektir dedi.Futbolculara hitaben yaptığı konuşmasında “hepiniz tek tek özel olarak seçildiniz ve bizlerin sizlerden beklentisi, yıllarca profesyonel liglerde mücadele etmiş bir kulübün sporcuları olarak saha içinde ve dışında Milas’a yakışır davranışları göstermenizdir” dedi.

Genel Kaptan Savaş Küç de yaptığı konuşmasında, sezon içinde takımdaki her futbolcu diğer futbolcu kardeşlerine gereken saygıyı göstermelidir.Genel Kaptanınız olarak her zaman yanınızdayım.İnanıyorum ki saha içinde ve dışında hep birlikte elimizden gelen mücadeleyi Milas için gösterip sezon sonunda yine hep birlikte mutlu sona ulaşıp bizlerden beklenen şampiyonluğu ve BAL Ligi hedefimizi gerçekleştireceğiz” dedi.“Sezonumuz hayırlı olsun” diyen Genel Kaptan Savaş Küç basın mensuplarına “bu takıma inancımız ve güvenimiz var” açıklamasında bulundu.

Antrenör Önder Becek de, sezonun başarılı geçmesi temennisinde bulunarak, “sizlerin her zaman yanınızdayız” diyerek sözlerini noktaladı.

İlk antrenmanın son konuşmasını kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık yaptı ve sezonun Yeni Milas ve Milas için önemini vurgulayarak “ŞAMPİYONLUK, BAL Ligi ve Milas’ın en iyi şekilde tanıtımı için hepinize güveniyoruz” dedi.

3 futbolcunun yer almadığı ilk antrenmanda önce açma, germe ve ısınma çalışması yapan futbolcular, daha sonra kısa paslaşmalar, koşular ve sonrasında da çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladılar.

Futbolculara Tatlılı Hoş Geldin dediler

Süper Amatör Kümenin son iki sezonki namağlup şampiyonu Yeni Milasspor’un Milas Arena’daki ilk antrenmanını Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, dernek yöneticisi Amigo Şeker İbrahim Alır ve bazı taraftarlar da izleyerek antrenman sonrasında futbolculara “sezonun hayırlı uğurlu olsun, Milas’a hoş geldiniz” diyerek tatlı ikramında bulundular.

 

Sezon Açılışı 7 Ekim Pazar Günü

2018-2019 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan Yeni Milasspor’da sezon açılışı tarihi de belli oldu.7 Ekim Pazar günü güzel bir törenle sezonu açacak olan Yeni Milasspor, sezon açılışında Masterler Milli Futbol Takımını konuk edecek.

Milasspor Masterler Futbol Takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli ve Yeni Milasspor Kulüp Başkanı ve Teknik Sorumlu Cenk Atasoy’un ortak olarak yaptıkları açıklama ile yeni sezonun açılış maçının 7 Ekim Pazar günü Masterler Milli Futbol Takımı ile olacağı belirtilerek açılış karşılaşması öncesinde Milasspor Masterlerı ile Bodrumspor Masterlerı’nın da özel bir gösteri maçı oynayacakları vurgulandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık