İlk maç 1 puan getirdi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

İlk maç 1 puan getirdi

Bursa Belediyespor:3 - Milas Belediyespor:2

Maçın Hakemleri: Fikret Fidan(İzmir) Burak Köleoğlu(Muğla)

Karaca Birey, Tolga Özüdoğru, Günay Öncü, Taner Kaya

Milas Belediyespor: Kaan Akgönül, Hakan Kemerli, Ali Özdemir, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Akay Çalık, Mertcan Akın, Hasan Kaan Kar, Celiz Yavuz, Soner Cay, Enes Burak Aktürk, Muhammet Furkan Bayındır, Oğuzhan Tarakan

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör: Sefa Koşar

Bursa Belediyespor: Metodi Ananıvev, Boğaçhan Zambak, Metin Durmuş, Faik Yaz, Özger Özger, Deha Bozkan, Ertan Debreli, Furkan Dur, Esat Dalgıç, Kerem Can Acar, Hüra Temel, Ahmet Arslan

Teknik Sorumlu: Ali Bahadır Aksoy

Antrenör: Burak Yavuz, Kerem Taha Sol

Türkiye Birinci Voleybol Ligine bu yıl katılan ilçemiz takımı Milas Belediyespor ligin ilk maçını Milas Atatürk Spor Kompleksinde oynadı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımını bu sene hizmete giren Milas Belediyesinin yaptığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Atatürk Spor Kompleksinde ağırlayan ilçemiz voleybol takımı Milas Belediyesi Büyük Erkekler, ligin bu ilk maçında tribünleri dolduran Milaslı Voleybol severlerin büyük desteği ile mücadelesini en iyi şekilde yaptı.

Tribünleri dolduran taraftarların büyük desteği ile maça başlayan Milas Belediyespor, karşılaşmanın ilk setinde tam 8 servis atışından yararlanamadı. Teknik molaya 12-10 önde giren Milas takımı ne yazık ki bu üstünlüğünü set boyunca koruyamadı. Kaçan 8 servis, yapılan bireysel hatalar sonucu, ilk seti 25-20 Milas kaybetti.

İkinci sette iki takımda tribünleri mutu eden bir oyun ortaya koydular. Milas 3 Bursa 5 servis atışından bu sette yararlanmadı. İkinci seti Milas Belediyespor 28-26 alarak skoru 1-1 ile eşitledi.

Maçın üçüncü setinde Milas 6 Bursa 4 servis atışından yararlanmadı. İlçemiz takımı bu sette müthiş bir oyun ortaya koydu. Bireysel ve takım hataları oldukça az oldu. Seti Milas 25-15 alarak skoru 2-1’e getirdi.

Karşılaşmanın dördüncü setinde Milas 4 Bursa 2 servis atışından yararlanamadı. Bursa takımı bu sette daha üstün oynayan taraf oldu. Seti 25-14 alan Bursa skoru 2-2 yaptı.

Karşılaşmanın beşinci ve son setinde her iki takımda maçı kazanmak adına varlarını yoklarını sahaya döktüler.

İlk beş sayıda konuk takım öndeydi. Saha değişimine 8-5 Bursa takımı önde girdi. Taybrek setinde ilçemiz ekibi özellikle bloklarda oldukça başarılıydı. Sert ve etkili smaçlarla peş peşe sayılar alan Milas Belediye Voleybol Takımı skoru 14-14 e getirdi. Ancak son anda kaçan bir servis atışı oyunu konuk takım adına döndürdü. Milas 2 servis atışından yararlanamazken Bursa sadece 1 atışı kaçırdı. Taybrek setini 18-16 alan konuk takım Bursa, maçtan 3-2 galip ayrılarak Bursa’ya 2 puan ile döndü. İlçemiz takımı ise 1 puan aldı ve yenebileceği bir takımı yapılan bireysel hatalar sonucu elinden kaçırdı. Toplamda 5 sette 25 servis atışından yararlanamayan ilçemiz ekibi, kesinlikle kendisinden 3-4 kat daha fazla mali bütçeye sahip olan Bursa takımından kalite olarak daha aşağıda olmadığını oynadığı oyunla gösterdi.

Salon Doldu Taştı

Türkiye Birinci Lig’de bu yıl mücadelesine başlayan Milas Belediyespor Voleybol Takımını desteklemek için Milas Atatürk Spor Kompleksinin tribünlerini dolduran Milaslı Voleybol severler, özellikle maçta kaçan servislerden yana oldukça üzgündü. Takımı maçın başından sonuna kadar destekleyen taraftarlar, yaptıkları olumlu ve güzel tezahüratlarla konuk takımın bile sevgisini kazandılar.

Maçı Milas Belediyesi Voleybol Takımının Kulüp Başkanı Muhammet Tokat Bursa Takımı Kulüp Başkanı ile birlikte tribünlerden izledi. Milasspor Masterlerı Futbol Takımı, Türkiye Masterler Karma Milli Futbol Takımı ve çok sayıda taraftar tribünleri doldurarak Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı’na destek oldular.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık