İsmail Alptekin yeni takımıyla anlaştı

​​​​​​​Futbol oynadığı yıllarda Milas Spor alt yapısında futbola başlayan, başarılı geçen futbol yaşamının ardından kaleci antrenörü olmak için Mustafa İçöz hocanın kaleci antrenörü olarak yardımcılığını  yaparak  Milas Spor takımında kaleci antrenörü olarak  teknik  adamlığa soyunan İsmail Alptekin bugüne kadar  Mustafa İçöz hoca ile Milas Spor alt yapısı, Milas Gençlik Spor amatör ve alt yapı takımları son olarak geçen yıl Milas Dörtyol  Spor takımında görev yaptı. ​​​​​​​Muğla futbolunun yetenekli Kaleci Antrenörü İsmail Alptekin 2023-2024 sezonu itibariyle Doktor Alp Milas Spor AŞ takımında yardımcı hoca olarak görev yapacak.

İsmail Alptekin yeni takımıyla anlaştı
  • 04 August 2023, Friday 11:41

Çevresindeki teknik adamlarla iyi geçinen, bu sezon ilk kez Mustafa İçöz hocadan ayrılan İsmail Alptekin yeni takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Kaleci antrenörü olarak 5 yıl Mustafa İçöz hoca ile çalıştık. Mustafa hocama katkıları için teşekkür ediyorum. Doktor Alp Milas Spor AŞ takımıyla bu sezon Muğla Mahalli liginde takım olarak çok başarılı işler yapacağız. Kaleci antrenörlüğümde çok çalışarak, aşama göstererek, iyi bir kaleci antrenörü olmak istiyorum. 2023-2024 sezonunda Muğla Mahalli Ligi’nde görev yapan herkese şimdiden başarılar diliyorum.

 Her zaman sporun hangi branşı olursa olsun Milas Önder Gazetesi olarak bizde genç teknik adam İsmail Alptekin hocamıza yeni görev alacağı takımında başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık