İyi oyun galibiyet için yetmedi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

İyi oyun galibiyet için yetmedi

Maçın Hakemleri: Furkan Güngör,Kurtuluş Aslan, M.Ali Büyükaydın

Yeni Milasspor: Anıl Karadere, Hasan Özkan, Mahmut Ermaşa, Ali Varol,Mehmet Ali  Altaş, İbrahim Karayiğit, Batuhan Galip Çetin, Nuriman İsmailji, Metehan Çelik, Gökhan Vardar, Emre Kuncak

Yedekler: Batuhan Saraçoğlugil, Abaı Bokoleev, Alaaddin Civelek,Yunus Emre Borazan, Metin Gültekin, Batuhan Çelik

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Gümüşlük Gençlikspor: Mesut Akın,Ehli Jane Demirbaş,Ekrem Eroğlu, Çağatay Ceylan,İsmail Demirtaş, Hüseyin Öztemiz,Nuri Gökmen, Yunus Mercimek,Ata Gürbüz Akkoç, İhtilal Durmuş, Aykut Göçmen

 Yedekler: Özgür Kırık, Emre Ok, Sinan Ağıl, Gökhan Avşar, Feyyaz İpek, Mustafa Topaloğlu, Kıvanç Şimşek

Teknik Sorumlu: Fırat Taşköprü

 Antrenör: Hakan Diğer

 Süper Amatör Küme Ligi’nde, haftanın en önemli maçında lig lideri Yeni Milasspor lig ikincisi Gümüşlük Gençlikspor ile Milas Sahasında oynadığı maçta 1-1 beraber kaldı.

 Süper Amatör Kümenin şampiyonluk maçında Milas Stadyumunun tribünleri doldu taştı. Uzun süredir Milas tribünleri bu kadar kalabalık seyirciyi birarada görmemişti.

Kazanan takımın çok büyük bir avantaj elde edeceği lig maçının ilk yarısında takımlar dengeli bir mücadele sergilediler. İlk yarının ilk atağında Yeni Milasspor Mehmet Ali ile net bir gol şansı yakaladı. Metehan’ın ceza sahasına ortasına iyi yükselen Mehmet Ali kafayı topa vurdu tribünler gol diye ayağa kalktı ancak top az farkla kale yerine auta gitti.

Dakika 20’de Gümüşlük atağında Çağatay Ceylan topu Milas kalesine gönderdi.Ceza sahası üzerinde Ata topu  Milas kalesine ortaladı. Kaleci Anıl çıktı topu yakalayarak gole şans tanımadı.

Dakika 40’ta gelişen bir Yeni Milasspor atağında  topla direk buluşması tribünleri gol diye heyecanlandırdı.

Yeni Milasspor atağında son olarak ceza sahası üzerinde topla Gökhan Vardar buluştu. Gökhan kaleye baktı şutunu çaktı. Doksan tabiriyle top  kale direğinin üstünden yere kale çizgisine düştü orta hakem Furkan Güngör yan hakeme baktı yan hakem oyuna devam dedi. Karara uyan orta hakem oyunu sürdürdü.

Dakika 42’deYeni Milas  bir gol atağı geliştirdi. Ceza sahası üzerinde topla Batuhan buluştu. Batuhan sert vurdu Gümüşlük kalecisi uzandı top’a son anda temas etti. Top kale direğine de çarparak kornere çıktı.

Yeni Milasspor ilk yarıda 2 net gol şansını değerlendiremezken konuk takımın ilk yarıda net gol  atağı ve vuruşu olmadı.

İlk yarı  golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Maçın İkinci Yarısı

Karşılaşmanın ikinci yarısında yağmurla beraber   iki takımın sonucu değiştirecek mücadelesi yeniden başladı. İlk gol atağını konuk takım gerçekleştirdi.

Bir dönem Yeni Milasspor’da forma giyen Ata Gürbüz kazanılan faul atışında topun başına geçti. Topu Milas ceza sahasına kesti. Yine bir dönem Yeni Milasspor’da forma giyen İsmail  ceza sahasında topa iyi yükseldi. Topa kafayı vurdu top çok az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk oyuncu değeişikliğini Yeni Milas yaptı. Batuhan oyundan çıktı yerine Abaı girdi.

Dakika 65’te Hasan Özkan topu Gümüşlük ceza sahasına gönderdi. Takım kaptanı Emre çok müsait pozisyonda topa  zayıf bir vuruş yapınca top son olarak Gümüşlük kalecisinde kaldı.

 Yeni Milas adına  net bir gol kaçmış oldu.

 Dakika 70’de Yeni Milas girdiği bir gol pozisyonundan daha yararlanmadı.

 Emre Kuncak ceza sahasında topla Abaı’yi buluşturdu. Abaı vurdu kaleci Mesut Akın Abaı’nin önüne yatarak mutlak bir gole mani oldu.

Dakika 72’de Gümüşlük atağında Yeni Milasspro kalesine ortalanan topa Ata kafayı vurdu. Kaleci Anıl gole müsaade etmedi ve tek yumrukla topu kornere attı.

Goller peş peşe geldi

Dakika 75’te Yeni Milasspor aradığı ve beklediği gole kavuştu.

Abaı’nin pası ile ceza sahası üzerinde topla buluşan Gökhan Vardar topa çok şık vurdu. Kaleci Mesut Akın topu sadece izledi ve top köşeden filelerle buluştu.

Yeni Milasspor gole ne yazık ki çok sevinemedi . Dakika 78’de yani golden 3 dakika sonra konuk takım Gümüşlük Gençlikspor geliştirdiği ilk atakta golü bularak maçta skoru dengeledi.

Ceza sahasına ortalanan topa son olarak Yeni Milasspor’un eski futrbolcusu İhtilal Durmuş  ayak koydu ve plase bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımının beraberlik golünü attı.

Maçta skor 1-1 oldu

Milasspor’da ikinci oyuncu değişikliği yapıldı. Teknik sorumlu Cenk Atasoy oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etmek istedi. Yeni Milasspor’un golünü atan Gökhan Vardar çıktı yerine Metin Gültekin girdi.

Son oyuncu değişikliğinde ise orta sahada Nuriman oyundan çıktı yerine Mertcan Civelek girdi.

Konuk takım Gümüşlük’te ise Sinan Ağıl ,Yunus Mercimek’in yerine oyuna girdi.

Maçın kalan dakikalarında her iki takımda beraberliği değiştirecek golü  bulamadılar ve karşılaşma Gümüşlük’te olduğu gibi Milas’ta da 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Maça İlgi Büyük Oldu

Milas Stadyumunda oynanan lig maçına Milaslı futbolseverlerin ilgisi çok büyük oldu. En az iki bine yakın seyirci tribünlerden maçı izlediler.Konuk takımında 150’ye yakın seyircisi maçı izlemek için Milas Stadyumunda yerlerini aldılar.

Milas Kaymakamı  Eren Arslan, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve çok sayıda bayan taraftar maçı tribünlerden izleyerek Yeni Milasspor’a destek verdiler.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Taraftarları Başkanı Nihat Abbak  ve Amigo Şeker yönetiminde doksan dakika tribünlerden Yeni Milasspor’a destek verdiler.

Atkı ve forma dağıtıldı

Yeni Milasspor Kulübü tarafından maçın bayan taraftarlarına da Yeni Milasspor forması ve atkı dağıtıldı.

Yeni Milasspor gibi ligde şampiyonluk yarışı yapan Gümüşlük Gençlikspor Kulübü Başkanı Nejat İşler de müsabakaya gelerek maçı Gümüşlük Gençlikspor taraftarlarıyla birlikte izledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık