‘Kadın Sporcular’ Radyo Gözlem Spor Saati’ndeydi …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Kadın Sporcular’ Radyo Gözlem Spor Saati’ndeydi …

 

7 Mart Çarşamba günkü Radyo Gözlem Spor Saati’ne Milas’ın spor yaşamına hizmet eden kadın sporcular konuk oldular. Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati’ne konuk olan sporcularımız, kadınların spora bakış açılarını ve kadın-spor ilişkisi üzerine görüşlerini dile getirdiler.

Milas Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Halime Mazı, Milas Mylasa Spor Kulübü Sporcusu ve yöneticisi Pınar Güngör ve Milas’ın profesyonel voleybolcularından ve Arena Cross Fitness Spor Salonu Sahibi ve İşletmecisi Çisem Günay, Radyo Gözlem dinleyicileri için kadınların sporla daha fazla ilgilenmeleri konusunda değerlendirmeler yaptılar.

Sporun her yaşta ve her yerde yapılabileceğini vurgulayan Spor Saati konukları, bilinçli ve profesyonelce yapılan sporun yararları konusunda önemli açıklamalarda bulundular.

Özellikle akşam yemekleri sonrasında yapılacak yürüyüşlerin sağlığa katkılarını dile getiren sporcular, sağlıklı bir vücut için yürüyüş, eksersiz ve sağlıklı beslenmenin önemini de belirttiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Radyo Gözlem Spor Saati’nin özel programına konuk olan kadın sporcularımız uğraştıkları farklı spor branşları ile ilgili açıklamalar da yaptılar.

Sporun her dalının sağlık için önemli olduğuna değinen Spor Saati Konukları, kadınların erkekler kadar spor etkinlikleri içersinde yer almalarını isteyerek özellikle ev hanımlarından ‘sağlık için spor’a zaman ayırmalarının yaşam kalitelerinin artması için önemli olduğunu vurguladılar.

Milas’ın doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerleriyle önemli bir kent olduğunu vurgulayan bayan sporcularımız, spor alanların çoğaltılması konusunda yerel yöneticilerden destek beklediklerini belirttiler.

Yürüyüş parkurlarının çoğaltılmasını da yerel yöneticilerden talep eden Radyo Gözlem Spor Saati konukları, Milas’ta spor adına eksikliği duyulan yüzme havuzunun da bir an önce devreye girmesini beklediklerini sözlerine eklediler.

7 Mart Radyo Gözlem Spor Saati’nde Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın konuğu olan sporcular Pınar Güngör, Halime Mazı ve Çisem Günay, Radyo Gözlem’e ve Spor Saati’ne spor konusunda seslerini duyurma şansı tanıdığı için teşekkür ederek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm kadınlarımıza kutlu olsun” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık