Kadınlar Voleybol Ligi’nde 2 temsilcimiz var

​​​​​​​2021-2022 Spor sezonu Kadınlar Voleybol 2. Ligde ilimizi bu yıl 2 takım temsil ediyor.

Kadınlar Voleybol Ligi’nde 2 temsilcimiz var
  • 20 August 2021, Friday 10:41

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Lig maçlarında karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek yeni sezonda 2.ligde yer alma hakkını elde eden, antrenörlüğünü Refik İpçi’nin yaptığı Bodrum Doğuşspor ile 2.Lige katılım ücreti vererek giren, antrenörlüğünü Esra Balıkçıoğlu’nun yaptığı Marmaris Belediyespor 2021-2022 voleybol sezonunda ilimizin başarısı için mücadele edecekler.

 Kadınlar Ligi Lig Fikstürü Çekildi

Geçtiğimiz hafta içersinde Türkiye Voleybol Federasyonu’nda yapılan toplantı sonrasında yeni sezon liglerin başlama tarihleri ile maç tarihleri belli oldu.

İlimiz temsilcileri Bodrum Doğuşspor ile Marmaris Belediyespor yeni sezonda aynı grupta iyi mücadele için sahaya çıkacaklar.

10 Takımın bulunduğu ligde ilimiz takımları Doğuşspor ile Marmaris Belediyespor’un rakipleri Denizli Pamukkale Belediyespor, Denizli Voleybol, Denizli Merkez Efendi Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Antalya Merkez Gelişimspor, Antalya Kepezspor ve Antalyaspor takımları oldular.

Bodrum Doğuşspor 17 Ekim 2021 Pazar günü başlayacak olan Kadınlar 2. Lig maçlarında deplasmanda Denizli Merkez Efendi Belediyespor ile karşılaşacak. İlimizin bu ligdeki diğer temsilcisi Marmaris Belediyespor ise kendi evinde Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

 Bodrum Doğuşspor Lige Hazır

2021-2022 Voleybol sezonunda ilimizi Kadınlar 2. Liginde temsil edecek olan antrenörlüğünü Refik İpçinin yaptığı Bodrum Doğuşspor, Ekim ayı içersinde başlayacak olan lig için antrenmanlarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günler içersinde Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde kardeş takım Milas Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımıyla bir antrenman karşılaşması yapan Bodrum Doğuşspor antrenörü Refik İpçi, gazetemize yaptığı açıklamada, çevremizde antrenman maçı yapabileceğim en yakın takım Milas Belediyespor ile hem Milas’ta hem de Bodrum’da antrenman karşılaşmaları yapmaktayız. Bu maçlar sporcularımızın lige ne kadar hazır olduklarını görmek adına oldukça önemlidir.

Antrenman karşılaşmalarında sporcularımızın saha içersindeki birbirleriyle uyumunu tespit ediyoruz, hataları görüyoruz ve bu eksiklikleri lig maçları başlamadan en aza indirmek için çalışmalar yapıyoruz.

Bu anlamda Milas Belediyespor takımıyla yaptığımız antrenman maçlarına çok önem veriyoruz.

Milas Belediyespor voleybol antrenörleri Eşref Mete ile Ünsal Çelik hocalarıma ve takımın tüm sporcularına Bodrum Doğuşspor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz. Milas Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı’na kendi liglerinde başarı dileklerimizi iletiyoruz dedi.

Güzel ve zevkli bir maç oldu

Geçtiğimiz gün içersinde hakemliğini Eşref Mete’nin yaptığı antrenman karşılaşmasında Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde bir araya gelen Bodrum Doğuşspor ve Milas Belediyespor Voleybol Takımlarının antrenman maçı sporcular adına oldukça keyifli, eğlenceli ve güzel geçti.

Milas’ta yapılan antrenman maçı sonrası Milas Belediyespor Genç Kızlar Voleybol Takımı antrenörü Ünsal Çelik, Bodrum Doğuşspor’a ikinci ligde başarı dileklerini ileterek “Milas Belediyespor olarak bu sene Genç Kızlar Voleybol Ligi ile yaş gruplarında liglere katılım sağlayacağız ve hedefimiz bu liglerde başarılı olmaktır” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık