Kadrosunu Güçlendiren Milas Belediye Milasspor Play-Off Turu’nu Geçmek İstiyor

​​​​​​​2023-2024 futbol sezonunda Milas'ı Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda temsil eden Milas Belediye Milasspor, 18 Şubat 2024 Pazar günü başlayacak olan Süper Amatör Küme Play Off maçları öncesinde kadrosuna 4 yeni futbolcuyu kattı.

Kadrosunu Güçlendiren Milas Belediye Milasspor Play-Off Turu’nu Geçmek İstiyor
  • 07 February 2024, Wednesday 15:51

Ligde şampiyonluk ve BAL Ligini hedefleyen Milas Belediye Milasspor dün Milas Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Muhammet Tokat'ın makamında imza töreni düzenlendi. Başkan Tokat, 4 yeni futbolcu ile kendilerini Milas Belediye Milassporlu yapan imzaları attılar.

Kulüp müdürü Erhan Çiftçi, genel kaptan Cihan Solmaz, kulübün futbol şubesi sorumlusu Zekai Korkmaz ve kulüp yönetim ekibi ile kulüp başkanı Muhammet Tokat'ın katıldıkları imza töreninde, takımın kadrosuna katılan sağ açık Hasan Üstübücü, stoper Şahin Fırat, kanat oyuncusu Ömer Ankaralıgil ve forvet oyuncusu Eren Toksoy da yer aldı.

Ayrıca gelecek futbol sezonu için de hazırlılarını sürdüren Milas Belediyesi Milasspor Kulüp Yönetimi alt yapı sorumluluğu görevine Tuğrul Durukan getirildi.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Tek hedefimizin BAL Ligi'ne yükselmek olduğu için play-off müsabakaları öncesinde sağ açık oyuncusu Hasan Üstübücü, stoper Şahin Fırat, forvet Eren Toksoy ve kanat oyuncusu Ömer Ankaralıgil'i takımımıza transfer ettik.

Sporcularımıza Milas Belediyesi Milassporumuza hoş geldiniz diyor, formamız altında şampiyonluklarla dolu sezonlar diliyorum.

Geçtiğimiz günlerde Milas Belediyesi Milassporumuzda alt yapı sorumlusu görevine gelen Mustafa İçöz ile bugün yine alt yapı sorumluğu için anlaştığımız Tuğrul Durukan'ı tebrik ediyor, takımımız çatısı altında başarılar diliyorum.” Dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık