Kanyon Turu yaptılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Kanyon Turu yaptılar

 

Milas Doğa ve Dağcılık Spor Kulübünün 25’e yakın üyesi, geçtiğimiz hafta sonu Fethiye Karanlıkiçi Kanyonu Turu ile zorlu bir spor parkurunu başarıyla geçtiler.

Milas Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Halime Mazı, Fethiye Kanyon Gezisi ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, 2017 - 2018 sezonunun son sportif etkinliklerinden biri olan Fethiye Karanlıkiçi Kanyon Turuna 25’e yakın üyelerinin katıldığını belirterek, “Hem eğlendik hem öğrendik ve hem de Muğlamızın doğal güzelliklerini görme fırsatı bulduk” dedi ve bu gezinin, Milas Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü Başkan Yardımcısı olarak son sportif gezisi olduğunu sözlerine ekledi.

Milas Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü’ndeki Başkan Yardımcılığı görevini bu son sportif etkinlikle sonlandırdığını söyleyen Halime Mazı, “Artık dinlenme vakti geldi” dedi.

Fethiye Likya Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü üyeleri Makbule Harımcı ile Süleyman Bey’e kendilerine bu güzel gezide rehberlik ettikleri için teşekkür ettiğini belirten Mazı, yönetim kademesindeki görevim bitse de üye olarak yeni sezonda yapılacak olan doğa ve Dağcılık etkinliklerinde zaman zaman yer alabileceğini dile getirerek, kendisine yönetim kademesi görevi sırasında destek olan tüm Milas Doğa ve Dağcılık Spor Kulübü Yöneticilerine de teşekkür ettiğini söyledi.

Milas Radyo Gözlem Spor Saati’nde Hüseyin Açar’ın konuğu olan Milas Doğa ve Dağcılık Sporları Kulübü Başkan Yardımcısı Halime Mazı’ya Milas’ın doğal güzelliklerinin tanıtımı çalışmalarına katkıları nedeniyle teşekkür ediyor ve bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık