Kaplanların Günü

Milas Belediyespor- Ziraat Bankası

Kaplanların Günü

2020-2021 Spor sezonunda ilçemizi ve ilimizi Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde temsil eden Milas Belediyespor sezonun ikinci maçında 17 Ekim Cumartesi günü Saat 14.00 te Ziraat Bankasıyla Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde karşılaşıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara deplasmanında Halk Bankası karşısında 3-0 maçı kazanan ve 3 puanla lige güzel bir giriş yapan Milas’ın Kaplanları yenilenen kadrosuyla ilk kez Milas’ta sahaya çıkıyor.

Pandemi nedeniyle seyircisiz olarak oynanacak lig karşılaşması ile ilgili olarak takımın Teknik Sorumlusu Osman Çakıray gazetemize yaptığı açıklamada, “geçen sezon ligde başarılı bir performans gösteren voleybol takımımızı şartlar gereği yenileyerek ilk kez Milas’ta sahaya çıkıyoruz. Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayacağımız lig maçında tribünlerde seyircimiz olsun isterdik, ancak pandemi nedeniyle bu mümkün gözükmüyor, ancak biz tribünler geçen sezonki gibi doluymuş düşüncesiyle maçımıza çıkacağız ve en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz” diyerek tüm sporcularına güvendiğini belirtti.

“Geçen sezon Milas’taki tüm maçlarımıza gelerek bizleri destekleyen Milaslı voleybolseverlere teşekkür ediyorum” diyen teknik sorumlu Osman Çakıray, “seyircili ya da seyircisiz biz Milas Belediyespor olarak sahaya çıkıp mücadelemizi Milas adına en iyi şekilde yapacağız”  açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık