Kaptan Emre Kuncak yuvada kaldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Kaptan Emre Kuncak yuvada kaldı

2016 - 2017 spor sezonunda Yeni Milasspor’da forma giyen ve kazanılan 2 şampiyonlukta büyük payı bulunan Takım Kaptanı Emre Kuncak 2018 - 2019 sezonunda da Mor Beyaz forma ile yeşil sahalarda mücadele edecek.

Futbola Fethiyespor’da başlayan, 2002 - 2006 sezonlarında Fethiyespor’un çeşitli futbol kategorilerinde forma giyen 1988 Yeni Mahalle doğumlu futbolcu, 2007 sezonunda Ölüdeniz Belediyespor, 2008 - 2010 sezonlarında Ortaca Belediyespor, 2011 yeniden Ölüdeniz 2012 - 2013 sezonunda B.B. Bodrumspor ve 2014 - 2015 sezonunda yeniden Ortaca Belediyespor’da futbol kariyerine devam etti.

2016 - 2017 spor sezonunda Yeni Milasspor’a transfer olan genç futbolcu, kulüp başkanlığını Hasan Özmen’in yaptığı Yeni Milasspor takımı ile Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde üst üste 2 şampiyonluk yaşadı.

Takım kaptanlığı görevini de üstlenen Emre Kuncak hem takım içinde hem de taraftarlar arasında çok sevilen bir futbolcu olarak takımın şampiyonluk mücadelesinde pay sahibi oldu.

 

Mor Beyaz formayı giyecek

2018 - 2019 spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele edecek olan Yeni Milasspor Futbol Takımında 1 yıl daha oynamak için Yeni Milasspor’un yeni yönetimi ile anlaşan takım kaptanı Emre Kuncak, gazetemize yaptığı açıklamada Yeni Milasspor formasını yeniden giyecek olmasından dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, iki kez şampiyon olarak BAL Liginin kapsından döndüklerini söyledi.

Yeni sezonda üçüncü kez BAL Ligi için mücadele edeceklerini belirten Kuncak, “Eski ve yeni takım kadrosuna giren futbolcu kardeşlerimizle üçüncü kez BAL Ligi için lig mücadelesi yapacak ve bu kez BAL Ligine çıkacağız” dedi.

 

Serhat Çiçek Yeni Milasspor’da

Yeni Milasspor, aradığı futbolcuyu buldu. Futsal Milli Takımımızın başarılı ismi Serhat Çiçek ile bir yıllığına anlaşan Yeni Milasspor, dış transferde futbolcu alımlarına devam ediyor.

Futbola Ankara Tarımspor’da filiz lisans çıkararak başlayan Serhat Çiçek 2001 - 2007 yılları arasında amatör olarak Tarımspor’un formasını giydi. 2018 - 2010 sezonlarında Sincan Belediyespor takımında oynayan genç futbolcu 2011 - 2014 sezonlarında ilimiz takımlarından B.B. Bodrumspor’da forma giydi. 2014’te Somaspor, 2015’te de Manisa Büyükşehir Belediyespor’da profesyonelliğe imza attı. 2015 sezonunda yeniden Kütahyaspor ile amatör liglere dönen Serhat Çiçek 2016 sezonunda Utaş Uşakspor ve 2017 sezonunda Denizli Kalespor ile BAL Liginde forma giydi.

 

Son olarak, Ayberk Kös’e imza attırdılar

Geçtiğimiz günler içerisinde futbolcu transferleri için çalışmalarını sürdüren Yeni Milasspor Transfer Komitesi, son olarak Ayberk Kös isimli futbolcu ile anlaştı ve bugüne kadar dış transferde 7 futbolcuyla anlaşarak kadrosunu güçlendirmiş oldu.

1996 Gölcük doğumlu olan Ayberk Kös 2007 - 2012 sezonlarında Foça Belediyespor’da oynadı.2013 yılında Aydın 1923 takımında forma giydi. 2015 sezonunda İzmir Balçova Yaşamspor ile profesyonelliğe imza atan Ayberk Kös, 2016 sezonunda yeniden Aydın 1923 takımına geri döndü. 2016’nın yarısında Denizli Pamukkalespor ile amatöre dönen genç sporcu 2017 sezonunda önce Akıncılarspor’da, sonrasında ise Gölhisarspor’da forma giydi.

 

Futbolcu transferleri sürüyor

Bugüne kadar dış transferde 10, iç transferde ise 11 futbolcu ile anlaşarak yeni sezon için kadrosunu oluşturmaya devam eden Yeni Milasspor’da futbolcu transferlerinin hafta içinde de sürmesi bekleniyor. Yeni sezonda takımı Cenk Atasoy’a emanet eden Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, BAL Ligine yükselecekleri bir kadro oluşturduklarını belirterek, “Altyapımızda futbol oynayan genç sporcularımız ile kadromuza yeni aldığımız futbolcularımızın birbirlerine alışma devresi sonrasında Milas’ın mutlu olacağı skorları alan ve oyunları oynayan bir Yeni Milasspor’u yeni sezonda herkese izlettireceğiz” dedi.

 

Yeni Milasspor’un kadrosuna aldığı futbolcular

İç Transferler- Hasan Hivat, Engincan Lök, Oğulcan Aksu, Yiğithan Yüksel, Devrim Özbay, Çağrı Karayılgın, Fahri Karaman, Medeni Solmaz, Mustafa Tuna Kumru, Emre İçöz ve Emirhan Gürler

Dış Transferler- Ubeyd Eren, Adebayo, Görkem Küçük, Selim Çelik, Tarık Mutlu, Ayberk Kös, Emre Kuncak, İnan Karabulut ve Semih Berkan Zen.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık