Kaptan yuvada kaldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Kaptan yuvada kaldı

2017 - 2018 Voleybol sezonunda ilçemizi Voleybol Büyük Erkekler İkinci Ligde temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımının Kaptanı Pasör Celil Yavuz 1 yıl daha Milas Belediyespor’da oynayacak.

2017 - 2018 sezonunda başarılı bir grafik çizerek adını Türkiye Birinci Lig defterine yazdıran Milas Belediyespor’un başarı karnesinde payı çok fazla olan Kaptan Celil Yavuz 2018 - 2019 sezonunda yeniden Milas Belediyespor için formasını terletecek.

Voleybola Samsun DSİ Spor’da başlayan Sporcumuz Celil Yavuz, daha sonra sırasıyla Arkasspor, Anadolu Üniversitesi, Tevfik Fikret Lisesi Altekma, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi voleybol takımlarında forma giydi.

2017 - 2018 sezonunda Milas Belediyespor ile Voleybol İkinci Ligde mücadele eden Celil Yavuz, gazetemize yaptığı açıklamada, yeniden Milas Belediyespor’da oynayacağı için mutlu olduğunu vurgulayarak, “Birinci Ligde de başarılı olmak için Milas Voleybol Cimasının ve taraftarlarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık