Karaova iddialı geliyor, Genç yetenekleri topluyor …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Karaova iddialı geliyor, Genç  yetenekleri topluyor …

2018 - 2019 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele edecek olan Bodrum Karaovaspor Kulübü yeni sezonda kadrosuna genç yetenekleri dâhil etmeye devam ediyor.

Takımın Teknik Sorumluluğuna ilçemiz antrenörlerinden Birol Erten’i getiren Karaovaspor kulübü yetkilileri, takım kadrosuna başarıya aç genç yetenekleri de alıyor.

 

Kaleye kuvvetli bir isim: Bekir Kaya

Kalesini, bir dönem Yeni Milasspor’da forma giyen 1984 doğumlu deneyimli kaleci Bekir Kaya’ya teslim eden Karaovaspor teknik sorumluları son olarak kadrolarına Yeni Milasspor’un alt yapısından yetişen 1998 doğumlu Ünalcan Bağcı’yı da kadrolarına aldılar.

 

Ünalcan Karaova’da

Yeni Milasspor’un Türkiye Üçüncüsü olan U14 Takımı kadrosunda da yer almış olan Ünalcan Bağcı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Karaovaspor takımı ile başarılı bir sezon yaşamak istediğini söyledi ve kulübün başarısı için gereken her şeyi yapacağını belirtti.

 

Orta sahaya Mekadon futbolcu

2018 - 2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde yer alacak olan Karaovaspor, kadrosunu genç ve yetenekli sporcuların yanı sıra deneyimli futbolcuları da alarak şekillendiriyor.

Son olarak takımın orta sahasına Mekadon Futbolcu Nuriman İsmailov’u alan Karaovaspor’da transfer harekâtı önümüzdeki günlerde de sürecek gibi görünüyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık