Kaymakam Arslan, ‘Dünya Üçüncüsü Sporcuyu kutladı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Kaymakam Arslan, ‘Dünya Üçüncüsü Sporcuyu kutladı

İlçemizin Dünya Üçüncüsü Vücut Geliştirme Sporcusu Sercan Günay, Milas Kaymakamı Eren Arslan tarafından kabul edilerek, elde ettiği başarı nedeniyle kutlandı.

Günay’ı makamında ağırlayan Kaymakam Arslan, genç sporcuya, yaptığı sporla ile ilgili sorular sorarak Vücut Geliştirme ile ilgili bilgi aldı.

KKTC’nde katıldığı şampiyona ile ilgili de bilgiler veren Günay, 8 aylık bir süreçte üç yarışmada yer aldığını vurgulayıp, başarıya giden yolda azmin, çalışmanın ve disiplinli olmanın önemini belirtti.

Vücut Geliştirme sporunun kaç yaşına kadar yapılabileceği sorusunu soran Kaymakam Eren Arslan genç sporcudan, “Her yaşta bu sporu başarıyla yapan sporcular vardır” cevabını aldı.

Yeni hedefinin, katılacağı ilk Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasında ‘şampiyonluk’ olduğunu vurgulayan genç sporcu sözlerine şöyle devam etti.

“ Her sporcu mutlaka hedefini iyi dereceler, özellikle de katıldığı spor branşında şampiyonluklar olarak belirler. Benim de hedefim elbette şampiyonluktur.Ancak yaptığımız spor dalı diğer spor dallarından çok farklıdır.Tempolu ve disiplinli ağır çalışmalar ister.Sağlıklı dengeli beslenme programı ile çalışmalarımızı ayarlamak zorundayız.Bu nedenle de yorucu ve zahmetli bir yarışma süreci içinde oluyoruz.Ama önemli olan, işini severek ve isteyerek yapmaktır.Başarı da bu çalışmaların sonrasında gelmektedir”.

 

Teşekkür etti

İlçemizin başarılı sporcularından olan Sercan Günay, Milas Kaymakamı Eren Arslan’a, kendisini kabul ettiği ve dinlediği için teşekkür ederek, kendisi gibi Vücut Geliştirme sporu ile ilgilenenlere destek vereceğini de sözlerine ekledi.

 

‘Dünya Üçüncülüğü’ önemli bir başarıdır

Milas’ın, Muğla’nın ve Türkiye’nin adının bu tür spor etkinlikleriyle başarılı bir şekilde duyurulmasının önemini vurgulayan Milas Kaymakamı Eren Arslan da, Sercan Günay’ı, elde ettiği başarı nedeniyle kutladı ve gereken destekleri Milas adına vereceklerini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık