Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kaymakam Böke'ye hoşgeldin ziyareti

2020-2021 Spor sezonunda ilçemiz Milas'ı Antalya'da Mayıs ayı içinde Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonunun organize edeceği Masterlar Futbol Şampiyonası’nda temsil edecek olan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı yöneticileri, 14 Nisan Çarşamba günü Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'yi makamında ziyaret ederek, kuruluş amaçları ve katılacakları futbol şampiyonası ile ilgill bilgiler verdiler.

Kaymakam Böke'ye hoşgeldin ziyareti
  • 14 April 2021, Wednesday 12:47

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan ve Takımın Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'ye Milas'a hoşgeldiniz diyerek, Milasgücü Masterlar Futbol Takımının bir formasını ve maskelerini armağan ettiler. Kaymakam Böke'ye Milas'a hoşgeldiniz diyen Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan sözlerine "Biz Büyük bir Aileyiz" diyerek başladı.

Orcan, kuruluş amaçlarının spor yoluyla Milas'ın tanıtımına katkı vermek olduğunu söyleyerek, katılacakları ilk resmi futbol şampiyonasında Milas'ın adını başarıyla duyurmak istiyoruz, dedi.

Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan da Kaymakam Mustafa Ünver Böke'ye Milas'taki spor etkinlikleriyle ilgili bilgiler vererek, Milas'ın spordaki başarısının artması için spor tesislerinin çoğaltılmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, son dönemlerde ilçemizde görev yapan Kaymakamlarin sporu sevmelerinin sporculara ve spor kulüplerine destek vermelerının spordaki başarılar için sevindirici olduğunu söyledi.

Basketbolcu kızı Doğa Su Orcan'ı Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'ye tanıtan Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan, pandemi sonrasında  sporcu kızımla bir basketbol maçında sizi izlemek isteriz dedi.

Kaymakam Böke teşekkür etti

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Yöneticilerinin kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “ilçemiz Milas'ı spor yoluyla temsil eden tüm spor kulüplerine ve tüm sporculara kapımız her zaman açıktır” dedi.

Kaymakam Böke, kendisinin de gençlik yıllarında spor yaptığını, lisanlı basketbol oynadığını belirterek, pandemi sonrasında Milas'ın spor elçileriyle daha sık bir araya geleceklerini söyledi.

Antalya Masterlar Futbol Şampiyonası’nda Milasgücü Masterlar Futbol Takımına başarı dileklerini ileten Kaymakam Böke, “ziyaretiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.

Pandemi sonrasında Doğa Su Orcan ile bir basketbol maçında sahalarda olmaktan memnun olacağını vurgulayan Kaymakam Mustafa Ünver Böke, “Basketbol sporcusu kızımıza ve bugün (14 Nisan Çarşamba) Ankara'da ilçemizi Efeler Ligi Play Off ilk maçında Manisa Kula Belediyespor'un karşısında temsil edecek Milas Belediyespor Voleybol Takımı’na da başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis