Kazanan da kaybeden de Milas oldu

ÖNDER HABER - Hüseyin AÇAR

Kazanan da kaybeden de Milas oldu
  • 27 September 2018, Thursday 6:46

Yeni Milasspor:5 Milasspor Masterler:0

2 Mor Beyazlı Futbol Takımının Güllük Stadyumunda yaptıkları lige hazırlık antrenman maçında sahada ve saha dışında dostluk vardı.

Muğla Süper Amatör Küme Liginde üçüncü kez şampiyonluk BAL Ligi mücadelesi verecek olan Antrenörlüğünü Cenk Atasoy’un yaptığı Yeni Milasspor ile Ege Bölgesi Masterler Ligi geçen senenin üçüncüsü Milasspor Masterlerı arasında oynanan antrenman maçının ilk yarısında Yeni Milasspor Kaptan Emre ve Din Muhammed ile golleri buldu ve ilk yarı 3-0 Yeni Milasspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Antrenörlüğünü Hasan Ali Arıkan’ın yaptığı Milasspor Masterlerı karşılaşmanın ikinci yarısında Milasspor Masterlerı ilk yarıya göre daha atak oynamaya başladı. Milasspor Masterlerı geliştirdikleri ataklarla gole çok yaklaştı. Coşkun Şenol’un 2 kafa vuruşunda Yeni Milasspor kalecisi başarılı kurtarışlarla gole imkân tanımadı.

Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hakemliğini yaptığı antrenman maçının ikinci yarısında golleri bulan taraf yine Yeni Milasspor oldu. Önce Taylan sonra Din Muhammed ile 2 gol daha atan Yeni Milasspor maçtan 5-0 lık galibiyetle ayrıldı.

Farklı liglerde ki iki Milas takımının antrenman ve dostluk maçında katılacakları kendi liglerine hazırlık anlamında kadrolarında ki tüm futbolcuları sahaya süren antrenörler Cenk Atasoy ve Hasan Ali Arıkan maç sonrasında birbirlerine başarı dileklerini ilettiler.

Yeni Milasspor’un geçmiş dönemlerinde formasını giyen eski futbolcuların oluşturdukları Milasspor Masterlerı ile Süper Amatör Küme Liginde bu yıl bir kez daha şampiyonluk ve BAL Ligi için mücadele edecek Yeni Milasspor arasındaki maç oldukça güzel heyecanlı ve keyifli geçti.

 Maça davet ettiler

7 Ekim Pazar günü Güllük Stadyumunda sezon açılışını yapacak olan yeni Milasspor Futbol takımı önce taraftarlar tanıtılacak sonrasında ise Masterler Milli Futbol takımı ile bir hazırlık maçı yapacak.

 Bu müsabaka öncesinde ise Milasspor Masterler Futbol Takımı ile Didimspor Masterler Futbol Takımı yine bir gösteri karşılaşması ile sahalarda olacaklar.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ile Milasspor Masterler futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli Milaslı tüm sporseverleri yapılacak olan bu önemli spor organizasyonunda davet ederek Yeni Milasspor Kulübünün sezon açılışına gelecek olan Didimspor Masterler ve Masterler Milli Takımımıza Milas konukseverliğimizi alkışlarımızla gösterelim dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık