Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kazanan Milas Gençlik Oldu…

U16 Ligi A grubunda şampiyonluğu iki hafta önce garantileyen Milas Gençlikspor ile ikincilik mücadelesi veren Yeni Milasspor arasında, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan lig maçının galibi Milas Gençlikspor oldu.

Kazanan Milas Gençlik Oldu…

Maçın Hakemleri: Ahmet Yakarca, Nurullah Çınar Kurtuluş, Şafak Çebin

 

Milas Gençlikspor: Devrim, Mahsun, Yunus, Ahmet, Ali Bekir, Furkan Kesen, Görkem, Furkan Ocak, Batu, Kaan, Rojat

 

Yeni Milasspor: Burakcan Arı, Enis Akgül, Oğuzcan Çelik, Sinan Doğan,

Aşkın Arık, Serhat Bilgili, Hasan Hüseyin Özdemir, Naim Sahan, Şevket Boğra Altınkaya, Bayram Zorlu, Tayfur Köse

 

Antrenör: Mustafa İçöz

 

Milas Gençlik farklı kazandı

Rüzgârlı ve soğuk bir havada oynanan lig maçında Milas Gençlikspor henüz maçın başlarında peş peşe yaptığı 2 atakta golü buldu. Kaan ve Görkem’in attığı gollerle 2-0 öne geçen Milas Gençlikspor karşısında Yeni Milasspor, dakika 12’de Tayfur Köse ile golü atarak skoru 2-1 yaptı.

Dakika 17’de Milas Gençlikspor ikinci golün sahibi Görkem ile bir gol daha buldu ve maçta skoru 3-1 yaptı. Karşılaşmanın 26. Dakikasında Furkan Ocak ile bir gol daha bulan Milas Gençlikspor soyunma odasına 4-1 galibiyetle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı

Maçın ilk yarısında karşılaşmanın mutlak hâkimi olan Milas Gençlikspor takımı ikinci yarıda da oyuna ağırlığını koydu.  Yeni Milasspor ise hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda beklenen oyununu sahaya yansıtamadı.

Maçın 67. Dakikasında Milas Gençlikspor savunma oyuncusu Ali Bekir güzel bir şutla takımı adına beşinci golü atarak skoru 5-1 yaptı. Maçın son dakikalarında ise son noktayı ilk golün sahibi Kaan atarak, skoru belirledi ve Milas Gençlikspor U16 takımı, rakibi Yeni Milasspor U16 takımını 6-1’lik bir skorla yenerek sahadan ayrıldı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis