Kazanmaya devam ediyorlar

Milas Belediyespor:3 - 1881 Düzce Belediyespor:0

Kazanmaya devam ediyorlar


Maçın Hakemleri: Turgut Uzunçakmak, İsmail Arabacı, Yasemin Altıner, Ayşe Diğer, Meliha Tosun, Olgun Akdoğan
Gözlemci: Ümit Zafer Dokucu
Milas Belediyespor: Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Eren Öner, Okay Serçe, Dautefendic Amel, Efe Sadık Özbey, Hakan Kemerli, Muhammet Furkan Bayındır, Batuhan Karaca, Mert Mutlu, Mehmet Uğur Bezici, Oktay Tetik, Mustafa Uğurlu
 Teknik Sorumlu: Osman Çakıray
 Antrenörler: Sefa Koşar, Ayhan Yalçın
1881 Düzce Belediyespor: Cihan Nuri Yılmaz, Berat Gur, Görkem Yazgan, Hüseyin Alper Aydın, Metehan Baş, Murat Çakmak, Sencer Urer, Alp Eren Aydın, Kerem Can Acar, Birol Gültekin
Teknik Sorumlu: Hamit Sakal
Antrenör: Levent Görün
Seri Galibiyetlerle Engelleri Aşıyorlar
Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’ndeki temsilcimiz Milas Belediyespor Efeler Ligi engellerini bir bir aşıyor.
19 Ocak Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksinde konuk ettiği 1881 Düzce Belediyespor’u güzel bir oyun sonrası 3-0 yenen ilçemiz takımı, haftalardır ligin ilk üç sırasındaki yerini koruyarak liderliğe doğru koşuyor.
Geçtiğimiz hafta içi İzmir ekibi Sainth Joseph’i deplasmanda yenen Milas Belediyespor, taraftarlarının da büyük desteği ile çıktığı 1881 Düzce Belediyespor karşısında ilk seti 25-19 alarak skoru 1-0 yaptı. Maçın ikinci seti büyük bir çekişme içinde geçti her iki takımın hırslı ve güzel oyunu tribünlerden alkış aldı. İkinci seti 26-24 alan ilçemiz takımı skoru da 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın üçüncü setinde ise yine heyecan, yine hırs, yine mücadele vardı. Takımın tüm sporcuları maçın başından sonuna kadar oldukça iyi ve güzel bir oyun çıkardılar. Smaç, servisler, etkili bloklar ve az hata maçı ekibimize kazandırdı. Son setin son dört sayısını, son derece etkili smaç servisler atan Okay Serce takıma kazandırdı ve seti ekibimiz 25-22 alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrasında her zaman olduğu gibi galibiyeti tribünlerdeki taraftarlarla kutlayan Milas Belediyespor Voleybol Takımı, Efeler Ligi Play Off maçları için son derece güzel ve haklı bir galibiyetle salondan ayrıldı.
Bu sonuçla ligde 34 puanlı lider Kocaeli Belediyesi Kağıtspor’un ardından 36 puanla lig ikinciliğine yükselen ilçemiz takımı Milas Belediyespor, hafta sonu Pazar günü deplasmanda Jeopark Kula Belediyespor ile karşılaşacak.
Maç Sonuçları
Milas Belediyespor:3 1881 Düzce Belediyespor:0
İstanbul Büyükşehir Belediyespor:3 Kocaeli Belediyesi Kağıtspor:0
Afyon Belediye Yüntaşspor:3 İnegöl Belediyespor:1
Bigadiç Belediyespor:1 Tofaşspor:3
Jeopark Kula Belediyespor:2 Sainth Joseph:3


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık