Kemal Daştan, Milas Masterlerine de veda etti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Kemal Daştan, Milas Masterlerine de veda etti

2017 yılından bu yana Milas - Bodrum Havalimanı Başmüdürü olarak görev yapan ve Milas spor camiası tarafından yakından tanınan Kemal Daştan’a bir veda da takım arkadaşlarından geldi.

Milasspor Masterlerinin Başmüdür Kemal Daştan için düzenledikleri veda yemeğine Milasspor Masterler futbol takımının Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan, Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı ve Milas Bodrum Havalimanı yöneticilerinden Ersin Köksal ve Masterler Futbol Takımının futbolcuları katıldılar.

Ankara Esenboğa Havalimanına atanan Kemal Daştan’a ilk veda yemeği, Milas - Bodrum Havalimanı’ndaki çalışma arkadaşları tarafından verilmişti.

Ailesini Ankara’ya götürmek için bir kez daha Milas’a gelen Daştan’a Milas Masterler Futbol takımında birlikte futbol oynadığı takım arkadaşları da bir veda yemeği vererek Milas’ta bir kez daha ağırladılar.

19 Temmuz Perşembe günü Milas Mylasa 48 Restoran’da buluşan Milasspor Masterlari, takım arkadaşları Kemal Daştan ile uzun bir süre yeniden sohbet etme şansı buldular.

Mylasa 48 Restoran sahibi ve Milas Gençlikspor Kulübü Yöneticisi Şafak Kaya’nın güzel ev sahipliğinde buluşan Mor - Beyaz Milasspor Masterleri güzel bir gece sonrasında Kemal Daştan’a veda ettiler.

Gecenin açılış konuşmasını yapan, aynı zamanda gecenin düzenlenmesine öncülük eden Milasspor Masterler Futbol takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli, “Aramızda yer alarak futbol oynayan ve antrenmanlarımızı yapmak için Havalimanı sahasını Masterlere açan Kemal Daştan Başmüdürümüze teşekkür ediyoruz. Kendisini Milasspor Masterleri olarak tanımaktan dolayı son derece mutluyuz.Milasspor Masterlerine katkılarından dolayı Kemal Müdürümüze bir kez daha teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kemal Daştan da yemekte yaptığı konuşmada, “Milas’ta bulunmaktan, Milasspor Masterleri gibi güzide bir takımın futbolcusu olarak sizlerin arasında yer almaktan dolayı ben de son derece mutluyum. Milas’ta görev yaptığım sürece hem Milas - Bodrum Havalimanı mesai arkadaşlarımdan hem de Milasspor Masterleri Futbol takımındaki takım arkadaşlarımdan çok yakın, samimi ilgiler gördüm. Milas’taki günlerimi hiçbir zaman unutmayacağım.Birlikteliğimiz çok uzun sürmese de kalbim her zaman sizlerle birlikte olacaktır. Ankara’da sizlerin dostu olarak beni her zaman arayabilirsiniz ve bundan da çok mutlu olurum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık