Kırkpınar’a hazırlanıyorlar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Kırkpınar’a hazırlanıyorlar

657’nci Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine hazırlanan Milaslı güreşçiler antrenmanlarını Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde yaptıkları çalışmalarla sürdürüyorlar.

Antrenör sporcu Mehmet Karabaş nezaretinde yapılan idmanlara Ali Karabaş, Aslan Bozdağ, Selçuk Kaplan ve Bodrum Belediyespor güreşçisi Ümit Kınalı katılıyorlar.

Kondisyon ve koşu güreş antrenmanlarını Milas Şehir Stadyumunda sürdüren güreşçilerimiz ağırlık ve kuvvet antrenmanlarını ise Karia GYM Spor Salonunda yapıyorlar.

Kırkpınar Yağlı güreşleriyle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan güreşçi antrenör Mehmet Karabaş 7 Temmuzda önce Denizli Kale’de daha sonra ise 8 Temmuzda Muğla Kavaklıdere’de Edirne Kırkpınar Yağlı güreşleri öncesinde yapılacak olan güreşlere katılacaklarını belirterek “Katılacağımız bu 2 güreşlerde gücümü görmeye ve Kırkpınar Güreşleri öncesindeki son durumumuzu anlamaya çalışacağız” dedi.

Hedeflerinin 13 - 15 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan tarihi Kırkpınar güreşlerinde katılacakları boylarda iyi dereceler elde ederek Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmak olduğunu belirten Karabaş, kendilerine destek veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve Milaslı işadamı İlgin Göktepe’ye teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık