Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kıyıkışlacık Spor Kendi evinde Bodrum Genç Spor’u konuk edecek

​​​​​​​İkinci Amatör küme müsabakaları başlamadan önce Muğla Mahalli Liginde muhtelif takımlarda forma giyen tanınmış sporcuları transfer edip, güçlü bir ekip kurarak gurup şampiyonluğu hedefleyen Kıyıkışlacık Spor takımı Pazar günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Genç Spor takımını konuk ediyor.

Kıyıkışlacık Spor Kendi evinde Bodrum Genç Spor’u konuk edecek

Önümüzdeki Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Genç Spor takımıyla karşılaşacak olan Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı genç iş adamı Akın Durmaz gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“22 yıl aradan sonra Muğla Mahalli İkinci Amatör kümede yer alan takımımız Kıyıkışlacık  Spor, ikinci amatör kümede bu güne kadar oynadığımız Güllük Hermiyas Spor, Gümüşlük İdmanyurdu Spor, Bafa Zeytin Spor, Deniz Rüzgarı Spor takımlarını yenerek toplam 12 puan topladı. Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Genç takımıyla karşılaşacağız. Bizim Hedefimiz guruptan birinci çıkmak. Bunun için de karşılaşacağımız her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Pazar günü kendi evimizde Bodrum Genç Spor takımıyla karşılaşacağımız müsabakadan üç puan alırsak toplam 15 puana sahip olacağız. Kadromuzda çok yetenekli oyunculara sahibiz. Karşılaşacağımız Bodrum Genç Spor maçına her zaman bizlere destek veren şanlı taraftarlarımızı destek vermeye çağırıyoruz.”

Takım ayrımı yapmadan kalemimizle her takıma destek veren Milas Önder Gazetesi olarak mahalli ikinci amatör kümede yer alan bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis