Kıyıkışlacık Spor önümüzdeki hafta transfer çalışmalarına başlıyor

2022-2023 sezonunda katıldıkları Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de gurubunda güçlü takımlar arasında şampiyon olarak Muğla’da sükse yapan Milas Kıyıkışlacık Spor Kulübü önümüzdeki  haftadan itibaren transfer çalışmalarına başlayacak.

Kıyıkışlacık Spor önümüzdeki hafta transfer çalışmalarına başlıyor

Çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı İş Adamı Akın Durmaz takımı hakkında gazetemize şu bilgileri verdi;

“Bilindiği üzere takımımız geçen sezon mahalli birinci amatör kümeye terfi  etti. 2023-2024 sezonunda hedefimiz Mahalli Birinci Amatör Küme’de gurup şampiyonu olarak  Süper Amatör Lige terfi etmek  için güçlü bir kadro kurmanın çalışmalarına önümüzdeki hafta başlıyacağız. Geçen yıl kurduğumuz kadroyu tutup, nokta transferler yaparak  Birinci Amatör Lige katılacağız.

Geçen sezon takımda forma giyen sporcularımızdan çok memnun kaldık. Kadromuza takımımıza faydalı olacak yeni isimleri kazandırmak istiyoruz. Hedefimiz bu sezon da gurup şampiyonu olmak.”

Milas Önder Gazetesi olarak  geçen yıl başarılı sezon geçiren Kıyıkışlacık Spor takımına  bu sezonda da başarılı bir sezon geçirmesini bekliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık