Kıyıkışlacık Tribününde 100. Yıl ve Galibiyet Coşkusu…

29 Ekim Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Kıyıkışlacık İasosspor ile Datça Belediyespor müsabakasının galibi Kıyıkışlacık İasosspor takımı oldu.

Kıyıkışlacık Tribününde 100. Yıl ve Galibiyet Coşkusu…

2023-2024 futbol sezonunda Milas’ı Muğla Süper Amatör Küme Ligi B grubunda temsil eden Kıyıkışlacık İasosspor ligin ilk hafta maçında rakibi Datça Belediyespor'u 3-0 yenerek lige 3 puanla başladı.

Mavi-beyaz forma ve atkılarıyla tribünleri dolduran Kıyıkışlacık taraftarları, ellerinde Türk bayrakları ile hem 29 Ekim coşkusunu hem de galibiyet coşkusunu aynı anda yaşadılar. Takımlarına maç boyunca destek veren taraftar grubu tezahüratlarıyla adeta tribün şovu yaptılar.

Karşılaşmayı Çağatay Şahin, Cem Ağırbaş, Uygar Karakoç hakem triosu yönetti.

Kıyıkışlacık İasosspor; Faruk (kaleci), Serkan, Justin, Kayahan, Kürşat, Fırat, Erdem, Fatih, Faruk Can Debbağ ve Mehmet Fudeil Oğuz on biriyle mücadele etti.

Datça Belediyespor ise sahada Yavuz (kaleci), Celalcan, Nedim, Oğuz, Hakan, Ahmet, Emirhan, Münir, Emirhan, Efe onbiri ile yer aldı.

Müsabakanın 37. saniyede gelişen Kıyıkışlacık atağı golle sonuçlandı. Can Debbağ takımının ilk golünü atarak skoru 1-0 yaptı.

Bu gol maçın bol gollü geçeceği beklentisi verse de ilk yarı Kıyıkışlacık İasosspor takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 56.dakikasında Kıyıkışlacık Sporlu geçen senenin gol kralı Mehmet Fudeil Oğuz ikinci golü atarak skoru 2-0 yaptı.

Rakip sahadaki baskını sürdüren ilçemiz takımı Dakikalar 72.yi gösterdiğinde Erdem Karakoyun ile üçüncü golü buldu ve müsabaka 3-0 Kıyıkışlacık İasosspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

BOĞAZİÇİ BARGİLYASPOR DA LİGE 3 PUANLA BAŞLADI

Bu grupta ilçemizi temsil eden bir diğer takımımız Boğaziçi Bargilyaspor ise deplasmanda Muğla Yerkesikspor'u 2-1 yenerek lige galibiyet ve 3 puanla başladı.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık