Kıyıkışlacıkspor’da hedef yine şampiyonluk

2023-2024 spor sezonunda Milas’ı Muğla 1. Amatör Küme’de temsil edecek olan Kıyıkışlacık Spor Kulübü, tam kadro olarak antrenmana çıkarak sezon açılışını yaptı.

Kıyıkışlacıkspor’da hedef yine şampiyonluk
  • 12 September 2023, Tuesday 14:00

Geçen yıl A grubu 2. Amatör Küme şampiyonu olan Kıyıkışlacık Spor’un Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda gerçekleşen ilk antrenmanını, Kulüp Başkanı Akın Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri birlikte izlediler.

Antrenman öncesi kulüp yöneticileri ve teknik heyet, futbolculara sağlıklı ve sakatsız bir sezon dileyerek, “Geçen sene yakaladığımız ivmeyi sürdüreceğiz. Bu sene yine şampiyonluk hedefliyoruz, sizlere güveniyoruz” Dediler.

Teknik Direktör Cenk Atasoy ve Yardımcı Antrenör Mehmet Ali Altaş eşliğinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, bir süre düz koşu, açma germe hareketleri ile top çalışması yaptılar.

Antrenman öncesi takımı ve sezonu değerlendiren Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, “Yeni sezon için güzel transferler yaptık. Güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bu sene yine hedefimiz ligi şampiyonlukla taçlandırmak. Futbolcularıma ve teknik ekibe güveniyorum. Ligde bizimle mücadele edecek takımlara da güzel bir sezon dilerim”. Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık