Kıyıkışlacık’ta kadroya yeni futbolcular dahil oldu

​​​​​​​​​​​​​​2022-2023 sezonunda Muğla 2. Amatör Küme Ligi’nde gurup şampiyonu olarak Muğla 1. Amatör Küme Lige çıkan Kıyıkışlacık Spor Kulübü, Ekim ayında başlayacak olan yeni sezon maçları öncesinde, transfer ve sözleşme yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kıyıkışlacık’ta kadroya yeni futbolcular dahil oldu
  • 07 September 2023, Thursday 12:01

Bugüne kadar birçok futbolcuyu kadrosuna katan Kıyıkışlacık Spor, son olarak 5 futbolcuyla daha anlaştı. Uşakspor’dan Kürşat Coşkun’u transfer eden kulüp, Kıyıkışlacık gençlerinden ve beraber şampiyonluk yaşadıkları Efe Eren Kuşoğlu, Emirhan Arılık, Mert Bozan ve Kürşat Dilaver’le de sözleşme yeniledi.

Sezona güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz, “30 Ağustos’ta güzel bir gece düzenledik. Yeni sezon için hazırlanan formalarımızın tanıtımını da yaptık. Taraftarlarımız yeni ve eski formalarımızı satın alarak, bizlere destek verdiler. Kıyıkışlacık Spor Kulübü’ne verilen desteklere bir kez daha teşekkür ederiz. Hedefimiz güçlü bir kadro kurmak. Elde ettiğimiz başarıları sürdürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda 5 futbolcumuzla daha sözleşme imzaladık. Futbolcularıma başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık