Kızlarda Anadolu Lisesi, Erkeklerde Fen Lisesi şampiyon oldu

Milas okul sporları liseler Basketbol Turnuvası Gençlik Haftası Basketbol final karşılaşmaları, 17 Mayıs Cuma günü Milas Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda oynandı.

Kızlarda Anadolu Lisesi, Erkeklerde Fen Lisesi şampiyon oldu

Hakemliklerini Hakan Baydar, Levent Özkan, Gülşah Ceylan, Şüheda Göker ve Melahat Özkan’ın üstlendiği Basketbol Turnuvasını Milas Milli Eğitim Müdür İsa Bal, Şube Müdürü Türker Yurtsever, Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Koordinatörü Tayfun Durmuş Sarı ve takımların okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencilerinin izlediği basketbol şampiyonası final maçları, oldukça heyecanlı ve mücadeleli geçti.

Kızlar Gösteri Maçı

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi:45 Anadolu Lisesi:27

Turnuvaya katılan 3 lise takımı arasında oynanan grup maçları sonrasında şampiyon olan Milas Anadolu Lisesi ile grup ikincisi Sebahattin Akyüz Fen Lisesi basketbol Takımları arasındaki gösteri maçında Sebahattin Akyüz Fen Lisesi rakibi Anadolu Lisesini 45-27 yendi.

Üçüncülük Maçı

Milas Anadolu Lisesi:41 Milas Özge Koleji:40

Turnuvanın üçüncülük dördüncülük maçında sahaya Milas Anadolu Lisesi ile Milas Özge Koleji takımları çıktılar. Güzel ve zevkli geçen maçı Anadolu Lisesi 41-40 alarak turnuva üçüncüsü oldu.

Şampiyon Fen Lisesi

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi:61 Cumhuriyet Anadolu Lisesi:56

Hakan Baysal ve Levent Özkan’ın saha hakemliğini yaptığı şampiyonluk maçı oldukça zevkli ve heyecanlı geçti. Her iki takımda maçı kazanıp şampiyon olmak adına sahada varlarını yoklarını ortaya koydular.

4 periyotluk karşılaşmada Fen Lisesi özellikle maçın üçüncü ve dördüncü periyodundaki üçlük basketleri ile üst üste sayılar kazanarak maçı 61-56 aldı.

Teşekkür ederek kutladı

Turnuvanın şampiyonluk maçı sonrasında turnuvada hakemlik yapan Hakan Baysal’a Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal bir teşekkür plaketi verdi.

Bal yaptığı açıklamada Gençlik Haftası nedeniyle spor etkinliklerimizde müsabakalarımızın hakemliklerini yapan tüm Beden Eğitimi Öğretmenlerime özellikle teşekkür ediyorum dedi.

Hakemliğimizi yapan Hakan Baysal Bey, öğretmen olmamasına rağmen basketbol turnuvamızda yanımızda oldu ve hakemliğimiz yaptı bu nedenle kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum diyen Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal turnuvaya katılan tüm takımları ve final maçlarında sahaya çıkan takımları da kutladığını söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık